Business Manager

Business manager bij NRG-Office – Amsterdam

Introductie

Herken je dat? Dat je op de snelweg rijdt en je afvraagt waar die vrachtwagen vandaan komt of naar toe gaat? Of dat je in de supermarkt staat en je afvraagt waar al die producten nou eigenlijk gemaakt worden? Dat je een natuurlijke nieuwsgierigheid hebt naar hoe een organisatie in elkaar steekt en wie er werkt? Dat je dag geslaagd is als je ein-de-lijk met die ene klant om tafel kan na maanden investeren in jullie relatie? Kom dan eens met ons praten over onze vacature van Business Manager!

Organisatie

NRG-Office is een detacheerder en werving en selectie bureau. Wij zijn dé specialist in Supply Chain binnen de voedingsindustrie. Bij ons werken professionals op allerlei niveaus met hart voor Supply Chain. Wij werken met hart voor onze klanten en dat is te merken: we groeien! Hierbij willen en moeten we nog meer focus aanbrengen op het uitbreiden van ons klantenbestand in het midden en westen van Nederland. NRG-Office werkt nèt even iets anders dan de gemiddelde organisatie. We geloven niet in pushende managers of persoonlijke kpi’s, maar voelen als team de verantwoordelijkheid om de met elkaar afgesproken (en samen bepaalde) doelstellingen te behalen. Je komt terecht in een hecht team dat korte lijnen met elkaar heeft. En of jij het liefst of op sneakers werkt, of in pak, dat maakt niet uit. Als je maar jezelf bent. Je thuisbasis is onze prachtige locatie in Amsterdam.

Functie

Wat vertel je thuis wat je doet?

Je hebt een baan die niet zomaar in een paar woorden te vatten is. Maar als je het toch wil samenvatten, dan is het dat je je bezig houdt met het genereren van interessante Supply Chain projecten waarop je onze Supply Chain professionals matcht. Dat doe je door consequent in contact te staan met de opdrachtgevers uit jouw eigen klantportfolio. Het nabellen, bestuderen en aantrekken van new business en het uitbouwen van bestaande relaties vind jij dan ook het leukste werk dat er is.

Zodra een interim collega gestart is op jouw project, begeleid je de opdracht vanuit de inhoud. Onze resource managers hebben de volledige regie over de persoonlijke begeleiding van onze collega’s, zodat jij weer verder kunt met je kernwerkzaamheden; het binnenhalen van nieuwe projecten.

Functie eisen

Wat denken wij dat een Business Manager bij ons moet kunnen en kennen?

  • Minimaal afgeronde, relevante HBO opleiding;
  • 2 tot 5 jaar ervaring als accountmanager/(sales)intercedent;
  • Woonachtig in de regio Utrecht-Amsterdam;
  • Je houdt er van om het land door te rijden (naar klant, collega en tussen de kantoren);
  • Je bent bovenal een prettige collega die mensen bij elkaar brengt en naast hard werken ook lol bovenaan je lijstje hebt staan.

En om tot slot een open deur in te trappen: je hebt inderdaad héél ‘goede communicatieve vaardigheden’, waarbij luisteren en de juiste vragen stellen belangrijker is dan zelf aan het woord zijn.

Aanbod

Wij bieden:

NRG-Office is een platte organisatie met een zeer open en informele sfeer. Wij realiseren ons dat je best beloond mag worden voor hard werken. Daarom investeren we graag in onze collega’s op verschillende gebieden:

  • ‘Warm ‘thuis’ vanuit ons kantoor in Amsterdam en Nijmegen waar altijd de koffie warm en het bier koud voor je klaar staat;
  • Cursussen, trainingen en opleidingen;
  • Gezamenlijke lunches;
  • Kennissessies;
  • Regelmatig uitjes en borrels.

Om onze groei voort te zetten, vragen we ook van onze nieuwe collega om kritisch te zijn, hard te werken en te ondernemen. Om dit te bereiken bieden we je een ruime mate van vrijheid in agenda en ondernemerschap. Wij bieden goede marktconforme arbeidsvoorwaarden, een leaseauto, laptop en telefoon en een super leuke plek om je als mens te ontwikkelen.

Inlichtingen

Anke Berden 06-58980251

Sollicitatie

Anke Berden 06-58980251 a.berden@linkedlabels.nl