Interim Supply Chain Professional – Randstad

Wat is het effect op Food & Industry na drie hittegolven en vijf weken mooi weer? En hoe zorg je dan dat in deze periode, ook “nog even” SAP wordt geïmplementeerd? Stel jij jezelf ook direct dit soort vragen, wil je daarvoor een passende oplossing vinden, en wil je interim werk gaan doen in het mooiste vakgebied dat er bestaat: Supply Chain? Dan moet je echt even verder lezen!

Sinds 2006 vervullen we functies en interim-projecten binnen Supply Chain. Inmiddels doen we dat met ruim 50 collega’s. Door onze focus op Supply Chain weten we goed wat er speelt binnen de markt, kunnen onze professionals optimaal van elkaar leren en hebben we vele mooie opdrachtgevers. Onze medewerkers worden daarbij gefaciliteerd vanuit een warm (t)huis. Dit wil zeggen: dat we het belangrijk vinden dat al onze collega’s zich thuis voelen bij NRG-Office. Daar doen we dan ook alles aan.

Interim opdrachten met de zekerheid van een vaste baan

Als interim professional ga je aan de slag voor onze opdrachtgevers. Je werkt voor een bepaalde periode aan operationele kennis- en capaciteitsoplossingen in jouw vakgebied: Supply Chain. Je maakt deel uit van een team ambitieuze professionals die zich thuis voelen én opgeleid zijn om te werken in de driehoek mens, proces en systeem. Je bent ons visitekaartje bij onze opdrachtgevers en bent in staat het verschil te maken op uiteenlopende opdrachten, omdat je het leuk vindt omdat je het leuk vindt om processen continue te verbeteren, grote besparingen te realiseren door een keten vanuit een andere invalshoek te bekijken en creatieve oplossingen te bedenken voor complexe vraagstukken.

Vanuit jouw dienstverband bij ons bouw je jouw carrière op en ontwikkel je jezelf. Door bij verschillende bedrijven ervaring op te doen, breid je de kennis die je tijdens je studie of bij je eerste baan opdeed, snel uit. Het merendeel van onze projecten zijn operationele Supply Chain rollen zoals Demand planning, Supply Chain planning, productieplanning en Customer service.

Supply Chain professional bij NRG-Office

Start je bij ons, dan kom je terecht in een hechte groep jonge, enthousiaste collega’s. Ook als je op een project zit waar je NRG-collega’s weinig ziet, zorg Als interim Supply Chain professional ga jij uitdagende operationele opdrachten doen bij allerlei gave (internationale) Food & Industry organisaties zoals Heineken, Arla, Nutricia, Refresco, JDE en PepsiCo. Dit doe je terwijl je weet dat je altijd kunt terugvallen op jouw thuisbasis: onze twee kantoren in Nijmegen en Amsterdam. Hier vandaan word je gefaciliteerd in je werk en hier staat altijd een warme koffie of een koud biertje voor je klaar. Naast het ‘gewone’ werken, stippelen we samen met jou jouw loopbaan uit en faciliteren wij coaching, cursussen en opleidingen om jouw ambitie waar te maken.

Wat moet jij hiervoor in huis hebben?

Jij bent een doener die niet bang is om in het diepe te springen. Met jouw sociale en tikje eigenwijze instelling creëer jij meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Dit houdt in dat je, naast de operationele verantwoordelijkheden, aandacht hebt voor het maken van (proces)verbeteringen. Wij bieden (en vragen) professionaliteit op basis van inzet, kennis en kunde. Jij bent op je best als je mag zijn zoals je bent. Je wordt onderdeel van een groep professionals die altijd het maximale uit Supply chain willen halen!

De ‘must-haves’ voor deze baan:

  • Je hebt een diploma op HBO- of WO-niveau, in relevante richting zoals Logistics Management of Supply Chain Management;
  • Ervaring in (en/of affiniteit met) het werken met SAP of andere ERP systemen;
  • Je bent bereid maximaal 1 uur te reizen vanaf je woonplaats;
  • Je bent een harde werker en vindt gezelligheid minstens zo belangrijk. En dat moet ook wel, want we hebben veel leuke uitjes met onze collega’s;
  • Als jij ergens voor gaat, dan ga je er ook écht voor.

Tot slot, trappen we nog een open deur in: je hebt inderdaad héél goede communicatieve vaardigheden, waarbij luisteren en de juiste vragen stellen belangrijker is dan zelf aan het woord zijn.

Interesse gewekt? Solliciteer dan direct via het formulier.

Wil je nog iets meer weten over wat het werken als interim professional bij NRG-Office betekent? Diane staat voor je klaar! Bel of app haar gerust op 06-51590588 of stuur een mailtje naar d.barkey@nrg-office.nl

Lees meer

Demand Planner – Zuid-Beveland, Zeeland

Deze opdrachtgever is een voedselverwerkend bedrijf binnen de groente- en fruitsector. Naast deze productielocatie in Zeeland waar ongeveer 450 collega’s werken, hebben zij tevens een fabriek in de omgeving van Utrecht. Omdat er voor het overgrote deel onder private label wordt geproduceerd, zal de bedrijfsnaam niet algemeen bekend zijn, maar in de omgeving zijn zij al jaren een begrip. Er wordt veel geïnvesteerd in moderne productiefaciliteiten en efficiënte werkprocessen.

Lees meer

Jr. Key Account Coördinator – Maarheeze

Voor één van onze klanten uit de FMCG, is NRG-Office op zoek naar een Jr. Key Account Coördinator. Ben je net afgestudeerd en wil je graag commerciële ervaring opdoen binnen de Food– industrie en vind jij het fijn om projectmatig te werken, dan is dit je kans!

Lees meer

Operationeel Manager Warehouse – Utrecht

Onze opdrachtgever is actief als internationaal distribiteur en biedt totaaloplossingen op het gebied van IP, Telecom, Smart Home en professionele netwerkoplossingen. Zij voorzien verschillende B2B kanalen van modems, switches, smart home en VoIP producten. Hun portfolio bestaat uit een aantal grote namen zoals onder andere Cisco, Gigaset en Plantronics. Het bedrijf vol enthousiaste medewerkers denkt actief mee over productontwikkelingen en biedt tevens technische ondersteuning aan.

NRG-Office is vanwege interne doorstroom bij onze opdrachtgever op zoek naar een Operationeel Manager Warehouse in omgeving van Utrecht

Lees meer

Productieplanner – Omgeving Gorinchem

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gorinchem is NRG-Office op zoek naar een verbindende Productieplanner voor een bloeiende organisatie in de food industry.

Lees meer

Purchaser – Rotterdam

Onze opdrachtgever is in de Benelux één van de marktleiders in industriële verpakkingen. Wereldwijd worden deze verpakkingen gebruikt voor o.a. de Chemische, Voedsel- en landbouwindustrie. Het bedrijf is van origine een Amerikaans bedrijf maar zit over meer dan 40 landen verspreid om zowel de wereldwijde als regionale klanten te bevoorraden. Vanwege wat interne doorstroom is er ruimte gekomen voor een Purchaser waar NRG-Office naar opzoek gaat!

Lees meer

Teamlead Order Processing – Amsterdam

Ben jij toe aan een uitdagende en leidinggevende rol? Ben jij een gedreven persoon, haal jij energie uit een schakelpositie tussen zowel externe partijen als interne stakeholders en ben jij klantgericht? Solliciteer dan nu op deze uitdagende functie van Teamlead Order Processing!

Lees meer

Inkoopmedewerker Verpakkingsmaterialen – Zuid Holland

Voor een snel groeiend productiebedrijf actief in de food, in omgeving van Zuid Holland, is NRG-Office opzoek naar een Inkoopmedewerker die zich gaat bezighouden met inkoopwerkzaamheden rondom verpakkingsmaterialen. In deze functie word je onderdeel van een gloednieuw team met wie je inkoop verder gaat professionaliseren.

Lees meer

Business manager bij NRG-Office – Tussen Nijmegen en Amsterdam

Herken je dat? Dat je op de snelweg rijdt en je afvraagt waar die vrachtwagen vandaan komt of naar toe gaat? Of dat je in de supermarkt staat en je afvraagt waar al die producten nou eigenlijk gemaakt worden? Dat je een natuurlijke nieuwsgierigheid hebt naar hoe een organisatie in elkaar steekt en wie er werkt? Dat je dag geslaagd is als je ein-de-lijk met die ene klant om tafel kan na maanden investeren in jullie relatie? Kom dan eens met ons praten over onze vacature van Business Manager!

Lees meer

Supervisor Logistics – Regio Eindhoven

Als Supervisor Logistics ga je leidinggeven aan een team dat bestaat uit 5 Logistic Coordinators. Je begeleidt hen in de werkzaamheden en helpt hen in de projecten die vastlopen.

Lees meer