Demand Planner

Demand Planner – Rijen

Hoe lijkt het jou om je bezig te gaan houden met de klantvraag op de langere termijn? En hierbij met meerdere interne klanten het best mogelijke resultaat na te streven? Keter in Rijen zoekt een Demand planner en wellicht is dat wel iets voor jou!

Waar kom je te werken?

Keter is één van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten en verkopers van op kunststof gebaseerde indoor- en outdoorproducten voor consumenten.
Met een focus op innovatie, gedreven door inzicht in wat consumenten willen, biedt Keter een indrukwekkend scala aan tuinmeubels, buitenbergingen en huishoudelijke producten onder bekende merken zoals Curver, Alibert en Keter.

Binnen de Demand afdeling kom je te werken met 2 andere collega’s en rapporteer je aan de Supply Chain Manager. Bij Keter werk je in een open kantoorruimte waarin de communicatielijnen met andere afdelingen zeer kort zijn.

Wat ga je doen?

Als Demand Planner ben je de verbindende schakel tussen Commercie en de Supply Chain. Daarin ben je verantwoordelijk voor de korte en lange termijn planning. Je vertaalt de trends vanuit de markt, analyseert data en je zoekt de samenwerking op én legt de verbinding met de interne stakeholders zoals Sales, Marketing en Operations.

Qua taken moet je o.a. denken aan het volgende:

  • Het voortouw nemen in het periodiek signaleren van eventuele afwijkingen, dit te evalueren en te bespreken met diverse stakeholders;
  • Het verkrijgen van inzicht in markt- en productontwikkelingen, het inventariseren van de behoefte aan specifieke analyses en het verzorgen van de juiste maandrapportages;
  • Het signaleren van verbeterpotentieel op (middel-)lange termijn omtrent het demand proces en het doen en uitvoeren van verbetervoorstellen t.a.v. werkwijze, proces en structuur;
  • Opzetten en besturen van het S&OP cyclus;
  • Zorg dragen voor KPI rapportages richting stakeholders.

Wie zoeken wij?

Jij beschikt over een HBO diploma met enkele jaren ervaring binnen Supply Chain óf je hebt net je Master Degree in Supply Chain Management of Bedrijfskunde behaald. Uiteraard weet jij je weg te vinden in Excel en kennis binnen SAP is absoluut een pré. Je hebt hiernaast je talenkennis op orde (Nederlands en Engels) en herken jezelf in de volgende competenties:

  • Uitstekend analytisch en cijfermatig inzicht;
  • Communicatief ben je sterk en je beschikt over de nodige overtuigingskracht;
  • Teamspeler, proactief en ondernemend ingesteld;
  • Zeer probleemoplossend gericht en je weet prioriteiten te stellen.

Waarom zou je reageren?

Het salaris varieert tussen €3.000,- en €3.500,- bruto per maand. Hiernaast heb je een premievrij pensioen en 29 vakantiedagen. Goed om te weten is dat bij Keter de ontwikkeling van jou als persoon centraal staat. Houd jij van de nodige uitdagingen binnen een groeiend en lerend bedrijf? Binnen Keter krijg je alle kans om dit te etaleren.

Hoe nu verder?

NRG-office is in opdracht van onze klant op zoek naar passende kandidaten voor deze functie. Dit betekent dat je eerst kennis zult maken met onze Recruiter. Vervolgens word je in contact gebracht bij de opdrachtgever waar nog 1 of 2 gesprekken zullen volgen. Na je sollicitatie kun je binnen 2 werkdagen een reactie verwachten!

Ben je enthousiast geworden over de functie? Laat dit dan blijken door meteen jouw CV te sturen naar r.ouwens@nrg-office.nl. Is er iets onduidelijk? Ben je benieuwd of de organisatie bij je past? Of wil je gewoon iets meer horen? Bel mij dan even: 06-49314034. Ik vertel je graag meer en misschien kunnen we meteen een kennismaking inplannen!