Demand Planner – Steenderen

In opdracht van Aviko is NRG-Office op zoek naar dé Demand Planner die zijn of haar analytische skills inzet om de juiste balans te vinden in verkoop, planning en voorraad.

Waar kom je te werken?

Aviko is een echt Hollands bedrijf uit Steenderen wat zich bezighoudt met de verwerking van aardappelen. Producten van Aviko zijn onder meer patates frites, rösti, aardappelschijfjes, aardappelschotels en stoomverse aardappelproducten.

Wat ga je doen?

Als demand planner ben je met je 3 andere collega’s verantwoordelijk voor het onderhouden en bewaken van de verkoopverwachtingen wereldwijd en de daarbij behorende markten zoals foodservice en retail van de diverse producten. Hierbij herken je de “voice of the customer” en je neemt hierop de juiste acties! Hiernaast verzorg je de afzetrapportages en controleer je diverse voorraadoverzichten en interpreteer je deze. Uiteraard toets je de uitkomsten bij zowel sales als productieplanning. Je draagt kwalitatieve en kwantitatieve input aan voor de bijsturing van het periodieke demandplan. Al deze werkzaamheden worden verwerkt in SAP. Tenslotte werk je aan diverse (optimalisatie) projecten binnen de gehele organisatie.

Functie-eisen

Je ziet het als een uitdaging om zo accuraat en analytisch mogelijk je werk te doen. Hiervoor neem jij minimaal een HBO-diploma in de richting van Commerciele Economie, Supply Chain Management of Bedrijfskunde mee. Verder heb je enkele jaren werkervaring opgedaan als demand planner en ben je cijfermatig uitstekend onderlegd. Verder zoekt Aviko iemand die klantgericht is en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Waarom zou je reageren?

Salaris ligt tussen de € 3.500,- en €4.500,- bruto per maand. Een veelzijdige functie met verder 24 vakantiedagen, 13 ATV en een goede pensioenregeling. Tevens zijn er volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Inlichtingen

NRG-office is in opdracht van Aviko op zoek naar passende kandidaten voor deze functie. Dit betekent dat je eerst kennis zult maken met onze Recruiter. Vervolgens word je in contact gebracht bij de opdrachtgever waar nog 1 of 2 gesprekken met de teamleider en manager zullen volgen. Na je sollicitatie kun je binnen enkele werkdagen een reactie verwachten!

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden over de functie van demand planner? Laat dit dan blijken door meteen jouw CV te sturen naar r.ouwens@nrg-office.nl. Zijn er zaken onduidelijk? Ben je benieuwd of de organisatie bij je past? Of wil je gewoon iets meer horen? Bel mij, Roy Ouwens, dan even: 06-49314034.