Hoofd Planning – Ridderkerk

Introductie

Voor onze opdrachtgever, een producent van dagvers groenten, zijn wij op zoek naar een Hoofd Planning die in staat is om de planningsafdeling naar een hoger niveau te tillen!

Organisatie

Het team bestaat uit 4 orderverwerkers en 6 productieplanners. Hiervan is 1 persoon tevens verantwoordelijk voor de aanvoer van materialen (verpakkingen e.d.). De organisatie zit door haar dagverse producten in een enorm dynamische omgeving, waar iedere dag anders is! Binnen de rol van Hoofd Planning ga jij zorg dragen voor een optimale planning op korte maar ook op de langere termijn. Met een nieuw ERP-systeem in aantocht zul je je ook bezighouden met het opleiden van je mensen in deze nieuwe manier van werken.

Functie

Als Hoofd van de afdeling ben jíj de expert binnen je vakgebied en tevens sparringspartner voor de andere interne afdelingen (Sales, Inkoop, Productie, Finance). Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Operations.

Je hebt oog voor efficiencyverbetering en flexibilisering van het planningsproces. Vanuit een helikopterview analyseer je de planningsprocessen en optimaliseer, standaardiseer en structureer jij waar nodig is. Je ziet een uitdaging in het optimaliseren en legt daarin de verbinding met wat de markt vraagt. Hiervoor is een juiste afstemming met Sales essentieel! Als leidinggevende zorg je bovendien voor een goede en dynamische samenwerking binnen je team.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO diploma richting Logistiek of Bedrijfskunde;
  • Ervaring in- en bekend met ERP;
  • Ervaring binnen het werken in een voedingsbedrijf (bij voorkeur in dagvers);
  • Ambitie, analytisch inzicht, communicatief vaardig, resultaatgericht en ondernemend;
  • Uitstekende kennis van MS Excel; ervaring met forecasting.


Aanbod

Je komt te werken binnen een trotse organisatie welke volop in ontwikkeling is. Samenwerking, informele werksfeer en gedrevenheid zijn de grootste kenmerken. Je primaire salaris ligt tussen €4.000,- en €5.000,- bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring). Daarnaast zijn de secundaire voorwaarden meer dan uitstekend met o.a. een goede pensioenregeling, onkostenvergoeding en een leaseauto.

Inlichtingen

Roy Ouwens via r.ouwens@nrg-office.nl of via +31 6 49314034

Sollicitatie

Roy Ouwens via r.ouwens@nrg-office.nl of via +31 6 49314034