Key Account Coördinator – Maarheeze

Waar kom je te werken?

Refresco is werelds grootste onafhankelijke bottelaar voor retailers en A-merken. Refresco werd opgericht in Nederland in 2000 en heeft momenteel een manufacturing footprint van meer dan 60 productielocaties in Europa en Noord-Amerika. Refresco biedt een uitgebreide range van product- en verpakkingscombinaties van 100% fruitsappen tot gecarboniseerde frisdranken en mineraalwater in karton, PET, Aseptische PET, blik en glas. Met de focus op innovatie zoekt Refresco altijd naar nieuwe en alternatieve manieren om de kwaliteit van de producten en verpakkingen aan te laten sluiten op de wensen van de klant en consument op een duurzame manier.

De Benelux is een zeer belangrijke markt voor Refresco en samen met zeven andere businessunits zijn ze onderdeel van Refresco Europe. Refresco produceert en vult Private-label softdrinks, ice teas, energy drinks, mineraalwater en vruchtensappen. Tevens verzorgt Refresco Benelux de industriële productie voor A-merkfabrikanten en voert men diverse eigen labels. Met een jaarlijks groeiend productievolume realiseert Refresco Benelux een omzet van bijna 600 miljoen euro. In deze businessunit werken ruim 1100 medewerkers. De productie van Refresco Benelux vindt plaats in 5 productielocaties in Maarheeze, Bodegraven, Hoensbroek, Sittard en Ninove (België) met als hoofdkantoor Maarheeze.

Website: www.refresco.com

Wat ga je doen?

Als Key Account Coördinator bij Refresco Benelux val je onder de afdeling Sales Retail en zul je in eerste instantie focussen op de interne klant, wellicht komt hier later ook de externe klant bij.

Het doel van jouw functie is het efficiënter maken van de processen waardoor de klanten van Refresco beter geholpen worden en ook kostenbesparingen worden gerealiseerd. In deze functie sta je in het midden van de organisatie en heb je contact met veel verschillende afdelingen. Zo zijn de afdelingen purchase, supply chain, quality control, manufacturing en finance betrokken bij deze projecten en hiermee zit jij dan ook veelvuldig aan tafel. In deze rol reikt jouw invloed door de hele organisatie waarbij jij eindverantwoordelijk bent voor één of meerdere projecten. Er lopen doorgaans 1-3 projecten tegelijk met een doorlooptijd van 5-6 maanden.

Jouw taken en verantwoordelijk heden zijn:

 • Coördineren van de verschillende procesoptimalisaties bij de interne klant:
 • Kritisch kijken naar de interne processen en deze optimaliseren;
 • Het coördineren van een tijdige levering van juiste product tegen de juiste prijs;
 • Onderhouden van klantsystemen met de juiste data;
 • Het initiëren en onderhouden van contacten met interne en externe stakeholders en partners;
 • Overleg met de andere Key Account Coördinatoren en managers om prioriteiten vast te stellen;
 • Overige afdelingen informeren over lopende businessprojecten en –veranderingen.

Functie-eisen

Voor onze nieuwe Key Account Coördinator zoeken we een ondernemend persoon. We vinden het belangrijk dat je ervaring hebt in een dynamische en snel bewegende organisatie. Je krijgt energie van verbeteringen doorvoeren in een ondernemende omgeving. Daarnaast ben je goed in het opbouwen van een intern en extern netwerk en dit zet je in om tot een gezamenlijk gewenst resultaat te komen. Je hebt affiniteit met productieprocessen en combineert dit met je commerciële inzicht. Je begrijpt als geen ander wat winstgevendheid is en je ziet waar de kansen liggen. Je bent nauwkeurig en begrijpt het belang van details voor het eindresultaat.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je:

 • Minimaal een HBO opleiding hebt afgerond, in de richting van commercie, financieel of voedingsmiddelentechnologie;
 • Minimaal 3 jaar ervaring hebt in een functie waarbij je projecten hebt gecoördineerd;
 • Ervaring hebt in een dynamische, snel bewegende organisatie – zoals retail of FMCG – waarbij een hoog aanpassingsvermogen belangrijk is;
 • Je bent communicatief vaardig en overtuigend.

Waarom zou je reageren?

Refresco biedt een uitdagende functie met ruimte voor eigen ideeën en ontwikkeling binnen een ambitieuze internationaal ondernemende organisatie. Een organisatie die sterk groeit, met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, opleiding en persoonlijke groei.

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden over de functie van Key Account Coördinator? Laat dit dan blijken door meteen jouw CV te sturen naar j.lemmers@nrg-office.nl. Zijn er zaken onduidelijk? Ben je benieuwd of de organisatie bij je past? Of wil je gewoon iets meer horen? Bel mij dan even: 06-20292791 Ik vertel je graag mee en misschien kunnen we meteen een kennismaking inplannen!