logistiek coordinator

Logistiek Coördinator – Regio Eindhoven

Introductie

Als Logistiek Coördinator ben jij verantwoordelijk voor de leveringen, transporten, orders en al het (klant)contact. Wil jij graag werken in een internationale omgeving waar ook ruimte voor gezelligheid en ontspanning is? Lees dan snel verder!

Functie

Je houdt je onder andere bezig met:

– Het in elkaar puzzelen van een betrouwbare en commercieel slimme planning;

– Je stemt de levertijden af, schakelt weer bij vertragingen, breit zaken weer aan elkaar en ook andere problemen je signaleer je en hier speel je ook adequaat op in. Kortom, je begeleidt het gehele ordertraject;

– Je staat in contact met de klanten, leveranciers en transporteurs en onderhandelt over tarieven.

Binnen deze rol en organisatie wordt het mogelijk gemaakt jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast wordt er dagelijks gezamenlijk geluncht en kun je op verschillende manieren de competitie aangaan met je collega’s: kies jij voor een potje tafelvoetbal, of ga je liever zelf het veld op? Of strijd je met collega’s in de gym of tijdens een sessie bootcamp? Het is allemaal mogelijk!

Functie eisen

Wat neem jij mee:

Voor de functie zoeken we iemand met een afgeronde Hbo opleiding en al een aantal jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Hierbij is het met name belangrijk dat je bekend met de logistieke wereld en de uitdagingen in het plannen daarbij. Daarnaast vragen we:

– Goede beheersing van de Engelse taal. Als het even kan, spreek je ook een aardig woordje Duits;

– Ervaren met MS Office en ERP systemen.

Aanbod

Wat krijg je ervoor terug

Je komt te werken in een commerciële organisatie, met een informele sfeer en leuke collega’s. Deze organisatie is een internationale speler op het gebied van zuivelhandel. En ook het volgende hoort erbij:

– Deelname aan leuke uitjes zoals het jaarlijkse weekend ertussen uit;

– Het salaris ligt afhankelijk van opleiding en ervaring tussen de €2500 en €3100;

– Voldoende gelegenheid om sportief bezig te zijn!

Sollicitatie

Meer weten?

Bel/mail/app Petra: p.terwielen@nrg-office.nl of 06-46711573. Tot snel!