Logistiek Coordinator

Logistiek Coordinator – Regio Eindhoven

Als Logistiek Coördinator ben jij verantwoordelijk voor de leveringen, transporten, orders en al het (klant)contact omtrent de orders van deze handelsonderneming. Je begeleidt het hele orderproces en samen met je collega’s zorg je voor een snelle en efficiënte levering van de orders!

Waar kom je te werken?

Binnen deze rol en organisatie wordt het mogelijk gemaakt jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast wordt er dagelijks gezamenlijk geluncht en kun je op verschillende manieren de competitie aangaan met je collega’s: kies jij voor een potje tafelvoetbal, of ga je liever zelf het veld op? Of strijd je met collega’s in de gym of tijdens een sessie bootcamp? Het is allemaal mogelijk! Je werkt in een splinternieuw en modern pand en deelt zelf je tijd in.

Wat ga je doen?

Je komt te werken in een team met 4 collega’s en wordt aangestuurd door de Supervisor Logistics. Er wordt hard gewerkt, veel gepuzzeld en snel geschakeld. Hierdoor zijn de processen en werkafspraken niet altijd even gestructureerd. Dit vind jij juist een uitdaging! Hectiek en geen werkdag die hetzelfde is zijn voor jou juist een verademing. Je schakelt intern veel met de collega’s van sales, en naar buiten heb je contact met vervoerders, warehouses, leveranciers en klanten om te zorgen dat de orders op de juiste tijd op de juiste plek zijn. Dagelijks ben je bezig met een commercieel slimme planning. Je stemt de levertijden af, schakelt weer bij vertragingen en breit zaken weer aan elkaar. Je bewaakt de kwaliteit van het product en van de service. Ook andere problemen signaleer je en hier speel je adequaat op in. Kortom, je begeleidt het gehele ordertraject!

Functie-eisen

Voor de functie zoeken we iemand met een afgeronde hbo-opleiding en minstens twee tot vier jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Hierbij is het met name belangrijk dat je organisatorisch sterk bent en eigenaarschap neemt. Daarnaast vragen we een goede beheersing van de Engelse taal én je spreekt ook goed Frans. Tot slot werk je nauwkeurig, snel en blink je uit in je communicatie en klantvriendelijkheid.

Waarom zou je reageren?

Je komt te werken in een commerciële organisatie, met een informele sfeer en leuke collega’s. Deze organisatie is een internationale speler op het gebied van zuivelhandel. En ook het volgende hoort erbij:

– Deelname aan leuke uitjes zoals het jaarlijkse weekend ertussen uit;
– Mogelijkheid om deze functie in 32 of in 40 uur in te vullen;
– Het salaris ligt afhankelijk van opleiding en ervaring tussen de €2900 en €3200;
– Voldoende gelegenheid om sportief bezig te zijn!

Inlichtingen

NRG-office is in opdracht van onze klant op zoek naar passende kandidaten voor deze functie. Dit betekent dat je eerst kennis zult maken met onze Recruiter. Vervolgens word je in contact gebracht bij de opdrachtgever waar nog 1 of 2 gesprekken met de teamleider en manager zullen volgen. Na je sollicitatie kun je binnen 2 werkdagen een reactie verwachten!

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden over de functie als Logistiek Coördinator? Laat dit dan blijken door meteen jouw CV te sturen naar p.derooij@nrg-office.nl. Zijn er zaken onduidelijk? Ben je benieuwd of de organisatie bij je past? Of wil je gewoon iets meer horen? Bel mij dan even: 06-46711573. Ik vertel je graag mee en misschien kunnen we meteen een kennismaking inplannen!