Logistiek Planner – Oss

Deze opdrachtgever van NRG-Office is gevestigd in Oss en is de producent van hoogwaardige blikverpakkingen. In het verleden waren dit de geribbelde blikken waar veel groenteconserven in werden verpakt, tegenwoordig produceren ze voornamelijk blikken voor de drankindustrie. In de Benelux zijn ze de grootste op dit gebied. Zo produceren ze voor namen als Coca Cola, Heineken en eigenlijk alle andere Brouwerijen uit de BeNeLux. Dagelijks gaat dit maar liefst om 8 miljoen blikken!

Waar kom je te werken?

Het bedrijf is opgesplitst in een salesorganisatie en een productieorganisatie. Als Logistiek planner val je onder de salesorganisatie. De samenwerking hier wordt door collega’s beschreven als informeel, open en eerlijke. Collega’s zijn recht voor hun raap, en verwachten dit ook van jou! Je werkt direct samen met 10 andere collega’s, maar je schakelt ook veel met de afdelingen sales en productie.

Met je team heb je twee keer per jaar een gezellig uitje met een leuke borrel!

Wat ga je doen?

In je functie ben je verantwoordelijk voor het plannen en het vlekkeloos laten verlopen van logistieke stromen. De logistiek zelf is uitbesteed aan grote logistiek dienstverleners. Met deze dienstverleners schakel je over de over de contracten, de KPI’s maar ook over de planningen en de afwijkingen hiervan. Denk hierbij aan vrachten die pech hebben gehad of van de weg zijn gewaaid (lege blikken zijn niet zwaar). In dit soort gevallen schakel je bijvoorbeeld met de klanten en de verzekeraars. Je plant een week vooruit en stelt hierop bij waar nodig. Je houdt ook de capaciteit van de externe magazijnen in de gaten en zorgt dat de voorraden allemaal kloppen.

Functie-eisen

We zoeken iemand die energiek is en pro actief het werk oppakt. Je hebt wat ervaring opgedaan met planning en je bent bekend met SAP. Je kunt snel schakelen, prioriteiten stellen en bent communicatief sterk. Verder ben je:

  • in het bezit van een Hbo diploma. We staan ook open voor kandidaten met een Mbo4 opleiding, aangevuld met meerdere jaren werkervaring;
  • woonachtig in de omgeving van Oss/Den Bosch/Nijmegen;
  • fulltime beschikbaar.Waarom zou je reageren?

Het gaat om een fulltime functie o.b.v. 40 uur. Je bruto maandsalaris bedraagt maximaal €3100,-. Daarnaast ontvang je jaarlijks een winstuitkering (tussen 6 en 14%), een eindejaarsbonus en bij ieder record een tray bier of fris!

Verder kun je een hecht team van collega’s verwachten. Je doet het werk echt met elkaar, iedereen staat voor elkaar klaar en helpt waar nodig. Je wordt onderdeel van een grotere, internationale organisatie met alle voordelen van dien.

Inlichtingen

Onze recruiter is in opdracht van de opdrachtgever op zoek naar passende kandidaten voor deze functie. Dit betekent dat je eerst kennis zult maken met onze Recruiter. Vervolgens word je in contact gebracht bij de opdrachtgever waar nog 1 of 2 gesprekken zullen volgen. Na je sollicitatie kun je binnen 2 werkdagen een reactie verwachten!

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden over de functie als Logistiek Planner? Laat dit dan blijken door meteen jouw CV te sturen naar p.derooij@nrg-office.nl. Zijn er zaken onduidelijk? Ben je benieuwd of de organisatie bij je past? Of wil je gewoon iets meer horen? Bel mij dan even: 06-46711573. Ik vertel je graag mee en misschien kunnen we meteen een kennismaking inplannen!