MRP planner- sittard

MRP Planner – Sittard

Voor onze klant Refresco in Sittard is NRG-Office op zoek naar een talent die zich in de rol van MRP-planner het vak van Supply Chain eigen wilt maken!

Waar kom je te werken?

Refresco is werelds grootste onafhankelijke bottelaar voor retailers en A-merken. Onze producten worden wereldwijd gedistribueerd vanuit onze 59 productie locaties in Europa, Noord Amerika, Canada en Mexico. Wij bieden een uitgebreide range van product- en verpakkingscombinaties van 100% fruitdrank tot gecarboniseerde frisdranken, energie dranken en mineraal water in karton, PET, Aseptische PET, blik en glas. Met onze focus op innovatie zoekt Refresco altijd naar nieuwe en alternatieve manieren om de kwaliteit van onze producten en verpakkingen aan te laten sluiten op de wensen van onze klant en consument op een duurzame manier.

Wat ga je doen?

Als MRP-planner ben je proactief en zorg je dat de materialen op het juiste moment op de juiste plek zijn. Je bent hiermee een belangrijk onderdeel in het productieproces. Dit proces moet altijd met uiterste zorgvuldigheid gebeuren.

Functie-eisen

  • Wij verwachten een dat je aantoonbaar kunt werken op HBO niveau. Een relevante afgeronde opleiding Mbo niveau 4 is daarbij mogelijk;
  • Jouw kennis en ervaring neem je in ieder geval mee uit stageplekken en bijbanen. Ervaring met planning (bijv transport of productie) is een pre, geen must;
  • Jij houdt het hoofd koel in een hectische omgeving en legt gemakkelijk de verbinding met andere afdelingen.

Waarom zou je reageren?

Refresco biedt een uitdagende functie met ruimte voor eigen ideeën en ontwikkeling binnen een ambitieuze internationale organisatie. Een organisatie die sterk groeit, met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, opleiding en persoonlijke groei. Het salaris varieert tussen €2.400,- en €3.200,- bruto per maand (40 uur per week).

Inlichtingen

NRG-office is in opdracht van Refresco op zoek naar passende kandidaten voor deze functie. Dit betekent dat je eerst kennis zult maken met onze Recruiter. Vervolgens word je in contact gebracht bij de opdrachtgever waar nog 1 of 2 gesprekken met de teamleider en manager zullen volgen. Na je sollicitatie kun je binnen enkele werkdagen een reactie verwachten!

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden over de functie van MRP-planner? Laat dit dan blijken door meteen jouw CV te sturen naar r.ouwens@nrg-office.nl. Zijn er zaken onduidelijk? Ben je benieuwd of de organisatie bij je past? Of wil je gewoon iets meer horen? Bel mij dan even: 06-49314034 Ik vertel je graag mee en misschien kunnen we meteen een kennismaking inplannen!