Ontwikkeling

Een plek waar je ontwikkeling doormaakt

Dynamiek, afwisseling en ontwikkeling in korte tijd. Als Supply Chain professional bij NRG-Office kenmerken deze begrippen jouw werk als interimmer. Gemiddeld zit je 6-9 maanden op een opdracht. Zo doe je in een paar jaar tijd ervaring op bij verschillende bedrijven en in verschillende functies. NRG-Office biedt jou daarbij de zekerheid van een vaste baan en een hechte groep collega’s. Dat we niet alleen kwantitatief, maar ook kwalitatief groeien als organisatie, merken wij aan de toffe vervolgstappen die onze professionals zetten binnen NRG-Office en daarbuiten.

Als er iemand bij ons start, bekijken we samen met diegene waar het ontwikkelpotentieel ligt. Met persoonlijkheidsanalyses, Resource Management, coaching en Connect draagt onze organisatie bij aan jouw ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat jij stappen kunt maken in jouw vakgebied en als persoon. In sommige gevallen betekent dat de stap naar een baan buiten NRG-Office. Natuurlijk is het jammer dat we dan een collega moeten missen, maar tegelijkertijd maakt het ons trots dat wij aan de basis hebben gestaan van deze stap. Lees hier de ervaringen van drie gewaardeerde oud-collega’s.

Ontwikkeling stimuleren en wensen onthouden

Bij NRG-Office ligt de focus op jouw ontwikkeling en carrière. Een mooi praktijkvoorbeeld is van Tom Marsmans, die twee jaar bij NRG-Office werkte:”In februari, tussen mijn twee interim opdrachten in, kwam er een mooie functie bij Mars voorbij. Ik was daar toen erg in geïnteresseerd, maar had net akkoord gegeven voor mijn tweede interim opdracht. Mijn Business Manager is die interesse nooit vergeten en maakte steeds de ‘goede’ grap: Tom, je hebt veel in je Mars mans!”

”Toen mijn opdracht op z’n einde liep, wees NRG me op de vacature van Supply Netwerk Planner bij Mars. Ondanks dat het geen interim opdracht was, brachten ze het toch onder mijn aandacht, omdat ze vonden dat het zou bijdragen aan mijn ontwikkeling. Inmiddels ben ik na een lang sollicitatieproces aangenomen en ben ik in december bij Mars gestart!”

Ontwikkeling

Tom Marsmans

Doorgroeien in korte tijd

Het tweede voorbeeld is dat van Sjoerd Klem. Drieënhalf jaar geleden kwam hij bij NRG-Office in dienst, toen was hij starter op de arbeidsmarkt. Begin november maakte hij de overstap naar Hoshizaki Europe, een mooie carrièrestap. ”In 3,5 jaar heb ik vier hele mooie opdrachten mogen uitvoeren die me onwijs hebben laten groeien als persoon en als Supply Chain & Operations professional. In die 3,5 jaar deed ik ervaring op als MRP-planner bij Plukon, Project Specialist/Demand Planner bij JDE, Operations Manager bij Looman Salades en Productie Manager bij Recticel. Het zijn echt deze uitdagende ervaringen geweest die mij de kans geboden hebben deze stap te zetten. Hierdoor heb ik mijn talent verder kunnen ontwikkelen en ben ik me bewust geworden van mijn persoonlijke valkuilen.”

”Ik heb de stap gemaakt naar Hoshizaki Europe. Dit is een Japans bedrijf in horeca-apparatuur. Groot in Japan, maar in Europa nog relatief klein. In mijn rol als Supervisor Operations neem ik aspecten mee van alle opdrachten die ik bij NRG-Office heb gedaan. Het is voor mij dan ook een mooie versmelting van alles wat ik bij NRG-Office heb meegemaakt en geleerd binnen de Operations en Supply Chain.”

Ontwikkeling

Sjoerd Klem

Doorgroeien bij je opdrachtgever

Soms loopt het anders dan verwacht. Zoals bij Zeryab van Adrichem. Hij kwam begin juli bij ons in dienst en startte hij zijn opdracht als productie/materiaalplanner bij Van Oers United. ”Na een half jaar ga ik NRG-Office alweer verlaten. Veel sneller dan verwacht, kreeg ik een aanbod dat ik niet kon laten schieten. Ik mag mezelf bij Van Oers verder ontwikkelen in de rol van Manager Planning. Een kans die op dat punt in mijn carrière en voor mijn leeftijd, uniek is en dat bij een organisatie die wat betreft sfeer, cultuur en uitdaging goed bij mij past.”

”Mijn NRG tijd is kort geweest, maar ik heb kennis gemaakt met een organisatie waar ik trots op ben. Een unieke groep mensen waar we van elkaar leren en altijd het beste met elkaar voor hebben. Ik heb met behulp van NRG een snelle ontwikkelingsgroei ervaren bij Van Oers.”

 

Ontwikkeling

Zeryab van Adrichem

Het maximale uit Supply Chain halen

Natuurlijk vinden wij, maar ook Tom, Sjoerd en Zeryab het jammer dat ze afscheid hebben genomen van NRG. Belangrijker vinden we dat je jezelf als professional ontwikkelt binnen Supply Chain. Voor de een is dit binnen NRG-Office met opdrachten hoger in het functiehuis en voor de ander is dit buiten onze organisatie. Deze ontwikkeling sluit hoe dan ook goed aan bij onze missie: het maximale uit de Supply Chain halen. Uit de Supply Chain zelf en uit uit jezelf als Supply chain professional.

Onze oud-collega’s? Die verliezen we niet uit het oog. Zo dragen zij graag een steentje bij aan de kennisontwikkeling van onze collega’s en ons netwerk. In de eerste editie van syNRG, het eerste online en interactieve vakblad voor Supply Chain professional, zoomden we met oud-collega Mark de Koff met ‘het werk van een Supply Chain manager’ in op onderdelen van zijn werkzaamheden. En ook in volgende edities, geven we oud-collega’s graag een podium om hun ervaring en kennis te delen.

Word jij onderdeel van onze club?

Ben jij bijna afgestudeerd en klaar voor je eerste uitdaging, maar weet je nog niet precies wat je nou echt leuk vindt? Laten we dan eens met elkaar om de tafel gaan! Het interim werk biedt jou de mogelijkheid bij meerdere bedrijven ervaring op te doen. Naast het werk zorgen wij samen met jou voor ontwikkeling, kennisdeling en doorgroeimogelijkheden. Onze gezamenlijke taak is het maximale uit de Supply Chain te halen! Neem contact op met onze Recruiter Diane Barkey (📱06-51590588 📧d.barkey@nrg-office.nl) voor meer informatie.