Food

Een totaaloplossing voor organisaties in de Food & Industry

Al bijna 14 jaar focust NRG-Office zich op de Supply Chain binnen de Food & Industry. Mede daardoor is er een breed Supply Chain netwerk opgebouwd, waardoor we organisaties en professionals snel én op de juiste manier kunnen helpen. Daarnaast is NRG-Office onderdeel van een autonome groep bedrijven met kantoren in Nijmegen en Amsterdam. Ieder bedrijf werkt vanuit een specifiek focusgebied en specialisme. Onderling wordt kennis gedeeld over werving & selectie en detachering én over de branches waarin wij actief zijn. Daardoor is LinkedLabels een ´totaaloplossing´ voor organisaties binnen de Food & Industry.

De bedrijven binnen LinkedLabels

Naast NRG-Office zijn er nog vier andere bedrijven binnen LinkedLabels, namelijk:

Dit label richt zich landelijk op de werving & selectie en detachering van Quality & Operations professionals. Yor-in is ontstaan vanuit de toenemende vraag naar deze professionals. Zo kon NRG-Office de focus op de Supply Chain behouden.

TechCaps richt zich landelijk op de werving & selectie en detachering van hoger opgeleide technici. Als enige label richt TechCaps  zich ook op de energiemarkt, omdat hier veel kansen liggen voor technisch personeel.

It’s all in the name. it-8 richt zich op de werving & selectie en detachering van it-personeel. In de regio van Nijmegen is it-8 met name actief op zoek naar developers. Landelijk richt it-8 zich op de Food & Industry en vervult daarbij functies als IT-Manager en Technology Quality Officer.

Met Yellow Rockets is de focus op recruitment compleet. Dit label richt zich namelijk op het opzetten van een beter recruitment apparaat voor bedrijven binnen de Food & Industry. Samengevat houdt dit in dat Yellow Rockets zich richt op het verbeteren van de recruitmentstrategie, met de bedoeling dat de organisatie het uiteindelijk geheel zelf doet.

Waarom LinkedLabels?

 

Food

”Organisaties vooruit helpen en versterken, dat is onze missie”

Focus op waar je goed in bent

LinkedLabels ondersteunt NRG-Office, Yor-in, Yellow Rockets, it-8 en TechCaps onder andere in Finance, HR en Marketing. Daardoor kan ieder label zijn focus bewaren op waar het goed in is, namelijk de werving & selectie en detachering van professionals.

Samen kom je verder

Daarnaast moet je om verder te komen, verder kijken. Samen is dat net wat makkelijker. Dus gaan alle labels van LinkedLabels nét een stap verder voor onze opdrachtgevers. Wordt dat ‘beetje extra’ gegeven en weten we daardoor nét dat beetje meer voor elkaar te krijgen. We zetten ons 110% in om onze opdrachtgevers te helpen hun doelen te bereiken, zodat zij op elk vlak op volle kracht vooruit kunnen. Waar die doelen ook liggen.

Kennisdeling & persoonlijke contact

Doordat LinkedLabels inmiddels 125 man sterk is, is er veel kennis in huis. Kennisdeling is dan ook een belangrijke focus in combinatie met persoonlijk contact. Dit wordt vertaald naar de praktijk, bijvoorbeeld in de vorm van Connect, de Kickstart en syNRG.

Supply Chain

Collega’s van NRG-Office en Yor-in tijdens een case bij Connect

Kennispartner binnen de Food & Industry

Benieuwd hoe wij of een van onze zusterlabels binnen LinkedLabels jouw organisatie verder kan helpen en versterken? Neem dan contact op met Joris Brussen (06-24167568) of mail ons op info@nrg-office.nl. Wij gaan graag het gesprek met je aan!