Expertise

Het bundelen van expertise

Al 14 jaar focust NRG-Office zich op Recruitment van Supply Chain professionals binnen de Food & Industry, zowel interim als vast. We zijn onderdeel van een groep autonome bedrijven met kantoren in Nijmegen, Amsterdam en Zwolle. Ieder bedrijf richt zich op de Recruitment binnen een ander vakgebied binnen de Food & Industry. Zo behoudt ieder bedrijf haar specialisme en focus.

We hebben bekeken op welke gebieden we de kennis en expertise konden bundelen, zonder af te doen aan het specialisme en focus van de bedrijven. Hieruit kwamen uiteindelijk twee gemeenschappelijke delers: Recruitment en de Food.

Vacatures in de Foodvacatures in de food

Alle bedrijven binnen LinkedLabels focussen zich (mede) op vacatures in de Food. Een industrie waar veel professionals graag voor kiezen. Het is uitdagende (o.a. door piekbelastingen, houdbaarheidsdata, medium/highcare producten) en dynamische industrie. Sterker nog: het is een cruciale industrie.

Sinds eind februari hebben we www.vacaturesindefood.nl gelanceerd. Hierop vind je vacatures in de food binnen de it, supply chain, operations, quality en techniek. Mocht je zelf op zoek zijn, neem vooral even een kijkje!

Online sollicitatietraining

Met vijf bedrijven die actief zijn binnen Recruitment, is er veel kennis en expertise in huis. Wij vinden het zonde die kennis binnen LinkedLabels te houden, als we anderen mensen, zoals jij, kunnen helpen met die kennis. Door middel van whitepapers, blogs en podcasts delen we kennis over solliciteren. Van tips voor je LinkedIn profiel tot aan tips voor je eerste gesprek, het hele traject wordt onder de loep genomen.

Dus. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan binnen de it, supply chain, operations, quality of techniek? Neem dan vooral een kijkje op www.onlinesolliciatietraining.nl!

Zelf vacatures en/of kennis delen?

Wil jij graag toffe vacatures binnen de Food delen? Of wil jij jouw kennis delen over het sollicitatieproces? Ook van expertise van buitenaf staan wij open. Mail naar w.gugelot@linkedlabels.nl als je hierover in gesprek wil!