NRG-Office Amsterdam

NRG-Office Amsterdam

NRG-Office Amsterdam

Ook in Amsterdam kun je bij NRG-Office terecht!

Sinds een jaar is NRG-Office ook gevestigd in Amsterdam. Doordat het aantal professionals dat in de randstad werkt en woont toeneemt, is er besloten een tweede, centrale locatie te openen. Centraal gelegen in Amsterdam, vrijwel direct als je de A2 afslaat, bevindt zich het kantoor van NRG-Office aan de Joan Muyskens 22. Ook hier zijn we dag in dag uit bezig met het zoeken van de geschikte professionals. Daarnaast zijn al onze medewerkers hier altijd welkom om te komen werken of als ze gewoon even behoefte hebben aan gezelligheid! Eventuele kandidaten kunnen zelf de keuze maken of ze in Nijmegen of in Amsterdam op gesprek willen komen. Zo willen we de flexibiliteit van NRG verhogen.

Groei

Het werd steeds lastiger om al onze officers vanuit Nijmegen te faciliteren, daarom is er ongeveer een geleden besloten om een tweede NRG vestiging te openen in de randstad. Amsterdam was voor ons een geschikte locatie, omdat veel van onze opdrachtgevers in deze regio actief zijn. Daarnaast is het niet voor iedereen praktisch om vanuit de randstad telkens naar Nijmegen te moeten reizen. Onze medewerkers staan bij ons centraal, dus moeten ze ook makkelijk bij ons terecht kunnen, zowel in Nijmegen als in Amsterdam. Daarom zorgen alle medewerkers op het kantoor dat ze minimaal een dag per week werken vanuit Amsterdam.

Mogelijkheden

Op het kantoor zijn dezelfde mogelijkheden als in Nijmegen. Er zijn voldoende flexwerkplekken en is er een ruimte waar je rustig alleen kunt werken of besprekingen kunt houden. Met een professionele en persoonlijke look past dit kantoor precies bij onze identiteit. Onder het kantoor is een horecagelegenheid gevestigd, hier zijn voor onze medewerkers eventueel ook mogelijkheden om te werken of besprekingen te houden. Afgelopen vrijdag hebben we hier dan ook een geslaagde borrel gehad met z’n allen!

charlotte-zweers

Charlotte Zweers(Links)

Vanaf morgen, 1 november, komt er een vaste kracht bij op het kantoor in Amsterdam.  Het afgelopen jaar werkte namelijk alleen business manager Jessica Lof hier vast, met dagelijks andere collega’s uit Nijmegen. Nu krijgt ze er een recruiter bij. Charlotte Zweers zal vanaf morgen starten. Wij kijken er erg naar uit dat ze gaat beginnen en wensen haar alvast heel veel succes!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie