Blijf je als Professional ontwikkelen bij NRG-Office!

Groei NRG-Office

NRG-Office groeit flink, dat merken we aan alles. De keuze uit het aantal opdrachten wordt steeds groter. Om een idee te geven: in juni 2015 was Sjoerd Klem de 13e Professional die zijn start maakte bij NRG-Office. Twee jaar later, in juni 2017, startte Esmée Moreau als de 40ste Professional. Grofweg een verdriedubbeling van het aantal Professionals in een kleine twee jaar tijd. Voor ons als bedrijf betekent deze groei dat we met nog meer energie de juiste aandacht geven aan onze medewerkers, zodat iedereen zich nog net zo thuis voelt als in 2015.

Professionals die bij ons werken vinden drie zaken namelijk erg belangrijk: persoonlijke aandacht, betrokkenheid en professionaliteit. Het draait hierbij om gezellige en geïnteresseerde mensen om je heen, maar ook om ruimte voor ontwikkeling naast het werk dat je doet en op de hoogte blijven van wat er binnen de organisatie speelt.

Onderlinge betrokkenheid

Dit faciliteren wij op verschillende manieren. Zo werken de Professionals om de twee weken afwisselend vanuit onze locaties in Nijmegen of Amsterdam voor hun opdracht, zodat ze met elkaar ideeën, problemen of ontwikkelingen binnen de Supply Chain kunnen uitwisselen. ‘Work hard, play hard’ is voor ons geen loze kreet: we zorgen ervoor dat we regelmatig informele activiteiten met elkaar hebben, zoals weekendjes weg, uitjes of een spontane borrel. Daarnaast is er in de vorm van Nienke Fundter een Resource Manager aangenomen. Nu hebben onze Professionals een vast aanspreekpunt om hun persoonlijke en gezamenlijke behoeften aan te geven. Reden hiervoor is dat dit hen extra ondersteuning geeft bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Lean training

Er bleek al snel behoefte aan een Lean training. Zo gezegd, zo gedaan. In ongeveer 6 weken werden de Professionals die nog geen Lean Green Belt hadden, klaargestoomd voor het examen dat ze te wachten stond. Een aantal keer kwamen ze samen voor een aantal praktijklessen, welke gegeven werden door VOAA. Medio Juli was het dan zover: het examen! Binnen 2 maanden hebben nu tien Professionals hun Lean Green Belt certificering binnen. Kennis die ze gelijk weer kunnen inzetten bij hun opdracht.

We zijn blij dat we, door goed te luisteren, met deze Lean training onze Professionals tegemoet konden komen aan hun wensen. Want het gaat er niet om wat wij willen, het gaat erom wat onze Professionals nodig hebben om met plezier hun werk te kunnen blijven doen en zich te kunnen blijven ontwikkelen!

Examen NRG-Office Nijmegen

Interesse?

Kijk eens tussen onze vacatures of er iets voor jou bij staat. Wij horen graag van je als dit het geval is!