Succesvolle samenwerking NRG-Office en Schut Papier.

NRG-Office

NRG-Office supply chain professional Elco Wursten is na ruim een jaar klaar met zijn interim-opdracht bij Schut Papier. 

Vorig jaar begon Elco Wursten, een van onze Supply Chain professionals, aan zijn interim opdracht bij Schut Papier. NRG-Office is dan ook zijn blij om te zien dat de samenwerking goed is verlopen. Als bedankje kreeg Elco deze mooie taart. Bij NRG-Office zijn wij constant bezig de juiste supply chain professionals op de juiste plek te krijgen. We krijgen dan ook energie als een opdracht met succes wordt afgerond. De samenwerking tussen NRG-Office en Schut Papier blijft gelukkig wel bestaan, want Supply Chain professionals Timon Kodde en Boudewijn Honer blijven werkzaam bij Schut.

Schut Papier

Schut Papier is een bedrijf opgericht in 1618, toentertijd onder de naam ‘De Veentjes’. Vandaag de dag is het een bedrijf dat papier maakt uit allerlei dingen, bijvoorbeeld vezels van tomaten of paprikaplanten. De specialiteit ligt in het maken van speciaal kwaliteitspapier, zoals het kunstenaarspapier dat overal in de wereld gebruikt wordt. Jaarlijks maakt Schut ongeveer 765 verschillende soorten papier, soms zelfs tien verschillende soorten per dag. NRG-Office is dan ook vereerd om Schut Papier als een van onze opdrachtgevers te  mogen noemen.

Werkzaamheden

Elco had bij Schut Papier voornamelijk de verantwoording over de productieplanning. Daarnaast werkte hij met de stamgegevens van artikelen in NAvision, een ERP-systeem. ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Dit is een soort computerprogramma/software die wordt gebruikt voor de ondersteuning van de processen binnen het bedrijf. In het systeem beheerde, wijzigde en maakte hij stamgegeven van artikelen. Deze werkzaamheden worden nu overgenomen door Timon Kodde.

Intertaste

Vanaf maandag is Elco begonnen als supply chain professional bij een nieuwe interim-opdracht. Namelijk bij het innovatieve Intertaste te Utrecht.Hij gaat hier de functie material supply planner bekleden. Dit houdt in dat hij een ondersteunende rol tussen inkoop en supply chain gaat vervullen.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie