Opening kantoor NRG-Office in Zwolle

We waren al een tijdje actief in het Noorden van Nederland met interim en werving & selectie van en voor Supply Chain professionals binnen de Food & Industry. We waren alleen nog niet fysiek aanwezig met een locatie. Dat is nu wél het geval: vol trots delen wij het nieuws dat we met NRG-Office na kantoren in Nijmegen en Amsterdam, een kantoor in hartje Zwolle hebben geopend!

Persoonlijke aandacht
De reisafstand tussen onze Officers, kandidaten en opdrachtgevers was niet ideaal om iedereen de persoonlijke aandacht te kunnen geven, die wij belangrijk vinden. Natuurlijk is veel op te vangen met bellen en skypemeetings, maar dat is toch nét even anders. Wij vinden het belangrijk eenvoudig af te kunnen spreken met kandidaten en opdrachtgevers voor face-to-face (kennismakings-)gesprekken en bezoek van (productie)locaties. Minstens zo belangrijk voor ons is dat we onze Officers een thuisbasis bieden in hun eigen regio. Deze nieuwe thuisbasis draagt bij aan het optimaliseren van kennisdeling en verbinding. Zo kunnen onze Officers zoveel mogelijk van elkaar leren.

NRG-Office Zwolle
Je vindt ons kantoor tussen het station en het stadcentrum in, recht tegenover de Sassenpoort (Burgermeester van Roijensingel 19A). Benieuwd naar onze referenties of de Supply Chain professionals uit ons netwerk in regio Zwolle? Falko is vanaf nu altijd in de buurt en komt je er graag meer over vertellen!
Hopelijk tot snel 😊