Sparren over Supply Chain bij NRG-Office

Als Professional bij NRG-Office werk je op uiteenlopende opdrachten voor productiebedrijven binnen de Food & Industry. Het is dan fijn om te kunnen sparren met collega’s over ontwikkelingen, gebeurtenissen en dingen binnen de Supply Chain. Zo kun je sneller je kennis uitbreiden en inzetten bij projecten. Speciaal hiervoor hebben wij de ‘Officerdag’ in het leven geroepen. Om de week is er ruimte voor onze Professionals op ons kantoor in Nijmegen of in Amsterdam om samen te werken.

NRG-Office Amsterdam

Officerdag Amsterdam

In meerdere keukens kijken

Bij iedere organisatie spelen andere zaken. Het ene bedrijf heeft bijvoorbeeld net een SAP implementatie achter de rug, terwijl het andere bedrijf daar net mee gaat beginnen. Hoe mooi is het als een Professional die net een SAP implementatie achter de rug heeft, een andere Professional kan helpen door de ‘lessons learned’ te delen. Professionals helpen elkaar, juist omdát ze allemaal bij andere bedrijven actief zijn. Ze kunnen bij elkaar ‘in de keuken kijken’. Daarvan leren zijzelf, maar ook de bedrijven waar zij zitten, profiteren hiervan.

Eigen keuze

Boudewijn Honer en Erwin Rijndorp sluiten iedere Officerdag aan. Met hun jarenlange ervaring binnen de Supply Chain en bij NRG-Office kunnen zij veel collega’s op weg helpen. De Supply Chain wereld kan hectisch zijn en het kan erg druk zijn met werkzaamheden bij de projecten. We snappen dan ook goed, dat niet iedereen altijd aanwezig is bij de Officerdagen. En dat is prima. Voor ons als NRG-Office is het belangrijk dat we onze Professionals faciliteren in hun ontwikkeling. Of dat nou is door een mooie opdracht aan te bieden, of door de mogelijkheid te bieden onderling te sparren.

NRG-Office Nijmegen

Officerdag Nijmegen

Interesse?

Lijkt het jou wat om onderdeel te worden van een groep waar jouw ontwikkeling voorop staat met de mogelijkheid om dit op jouw eigen manier in te vullen? Laat het dan aan ons weten. We gaan graag met je in gesprek!