syNRG

syNRG: het vakblad voor en door Supply Chain professionals

Bekijk syNRG februari

Het ontstaan van syNRG

In 2006 is het avontuur begonnen en dat betekent dat NRG-Office dit jaar 13 jaar bestaat en we veel kennis en ervaring hebben opgedaan. Die kennis delen we binnen onze organisatie door allerlei evenementen te faciliteren, zoals NRG-Connect. Toen bedachte we ons: waarom zouden we deze kennis niet delen met de buitenwereld? Op hetzelfde moment bleek uit een onderzoek onder ons netwerk Supply Chain professionals dat er behoefte was om online vakinhoudelijke kennis te krijgen. Toen was het duidelijk: we gaan ons eigen vakblad maken.

Eindeloze trends en ontwikkelingen rapporten zijn niet van deze tijd en past ook niet bij wie wij zijn: namelijk pragmatisch en persoonlijk. Zo ontstond het idee van een online en interactief vakblad.

Niet alleen de inhoud, maar ook de naam van het vakblad is ontstaan door de input van Supply Chain professionals. ‘syNRG: een vakblad voor en door Supply Chain professionals.’

De doelen van syNRG

Een van de doelen van syNRG is kennisdeling, wat logisch is voor een vakblad. Een ander belangrijk doel is het verbinden van de markt. syNRG wordt namelijk niet alleen geschreven door onze eigen mensen. Wij zoeken de verbinding met mensen en organisaties uit ons netwerk die kennis willen delen met de branche. Een voorbeeld hiervan is het artikel ‘de blockchain voor de Food Supply Chain‘. Allerlei schakels uit de industrie worden in dit verhaal samengebracht.

syNRG

Inzoomen op de Supply Chain

Enerzijds zoomt syNRG in op de ontwikkelingen in de markt. Wat zijn de hedendaagse uitdagingen waar de Food Supply Chain mee kampt? Welke ontwikkeling heeft de Supply Chain in 25 jaar doorgemaakt? Wat is de invloed van een hete zomer op de Supply Chain? Allerlei topics die voorbij komen.

Anderzijds wordt er gekeken naar de werkzaamheden in de Supply Chain. Wat zijn bijvoorbeeld de belangrijkste werkzaamheden van een Supply Chain manager als er een transitie gaande is? Of wat maakt een startende interimmer mee op zijn opdracht? Dit alles lees en zie je in syNRG. Bekijk hier bijvoorbeeld de video van Supply Chain planning manager Jeroen Sas.

Ben of ken jij iemand die mee wil schrijven aan syNRG?

syNRG verschijnt vier keer per jaar en wordt helemaal samengesteld voor en door Supply Chain professionals. Heb jij ideeën voor een volgende editie? Wil je een bijdrage leveren of ken jij iemand die dat leuk zou vinden? Mail of bel dan naar Ward Gugelot, hij is de eindredacteur: ✉ w.gugelot@linkedlabels.nl ☎ 06-58761711

Bekijk syNRG februari