Operational Excellence Lead – Omgeving Zeeland

Ben jij van nature iemand die goed kan overtuigen, mensen mee kan krijgen en word je gedreven door verandering binnen een snel groeiende en veranderende (productie) omgeving? Dan heeft NRG-Office de functie van Operational Excellence Lead voor jou beschikbaar!

Waar kom je te werken?

Het bedrijf waar NRG-Office voor zoekt, is een voedselverwerkend bedrijf binnen de groente- en fruitsector. Naast deze productielocatie in Zeeland waar ongeveer 450 collega’s werken, hebben zij tevens een fabriek in de omgeving van Utrecht. Omdat er voor het overgrote deel onder private label wordt geproduceerd, zal de bedrijfsnaam niet algemeen bekend zijn, maar in de omgeving zijn zij al jaren een begrip. Er wordt veel geïnvesteerd in moderne productiefaciliteiten en efficiëntere en vernieuwende werkprocessen. Vandaar dat er ruimte is gekomen voor een Operational Excellence Lead! Het bedrijf kenmerkt zich door haar informele, open en toegankelijke werksfeer met korte lijnen en waar ruimte en gehoor wordt gegeven aan creativiteit en eigen initiatief.

Wat ga je doen?

In deze functie, waarbij je hiërarchisch verantwoording aflegt aan de Plant Manager, ben je de accelerator voor verandering. Je analyseert de huidige processen en onderzoekt hoe je de organisatie van goed naar beter kan brengen. Je coacht en ondersteunt zowel leidinggevenden als medewerkers bij hun ontwikkelbehoeften. Je doet dat alles met respect voor de huidige werkwijze, deze heeft het bedrijf tenslotte het grote succes gebracht wat het nu heeft!

Wie zoeken wij?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Tenminste 4 jaar werkervaring in een soortgelijke rol binnen productieomgeving;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met ‘change’ binnen een veranderende en groeiende productieomgeving;
 • Kennis van World Class Manufacturing technieken (o.a. 5S, Autonomous Maintenance, Centerlining/SMED), en Kaizen (PDCA, 5Why, Ishikawa, A3 sheet);
 • Kennis van verschillende didactische werkvormen en weet deze situatiegericht toe te passen;
 • Kennis van bedrijfs-, veiligheids- en hygiënevoorschriften, alsmede van kracht zijnde procedures;
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift;
 • Organisatorische vaardigheden
 • Uitstekende coachende, overtuigende, organisatorische en motiverende vaardigheden;
 • daadkrachtig optreden.

Waarom zou je reageren?

Naast een geweldig leuke job waarbij je de organisatie naar efficiënter niveau kunt tillen, ontvang je een salaris van maximaal € 5.000,- bruto per maand. On top ontvang je ook nog eens een eindejaarsuitekring van 4.24%.

Hoe nu verder?

Heb je interesse en herken je jezelf in dit profiel? Dan is de eerste stap jouw CV en motivatie te sturen naar c.zweers@nrg-office.nl . Je krijgt hoe dan ook een antwoord binnen 3 werkdagen. Als er voldoende aansluiting is, maken we een afspraak voor een wat uitgebreidere en nadere kennismaking middels video call. Middels een voorstel (na aanleiding van deze call) zal bepaald worden of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek bij onze opdrachtgever. Mocht je 2 rondes goed doorstaan dan volgt een aanbieding waarna je, bij akkoord gaan van dit voorstel, direct in dienst treedt bij onze opdrachtgever om een geweldig leuke en leerzame tijd tegemoet te gaan.Inlichtingen

Charlotte Zweers 06-26631529

c.zweers@nrg-office.nl