Recruiter

Recruiter op sneakers bij NRG-Office in Amsterdam – Nijmegen

Introductie

Weet jij als geen ander een match te maken tussen een kandidaat en een vacature? En wil je die match maken in één van de tofste bedrijven van Nederland? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij NRG-Office werken professionals op allerlei niveaus met hart voor Supply Chain.

Organisatie

Wij werken nèt even iets anders dan de gemiddelde organisatie. Bij ons betekent professionaliteit ‘zijn wie je bent’. En of dat op sneakers is, of in pak, dat maakt niet uit. Als je maar jezelf bent.

Wij werken met hart voor onze klanten en dat is te merken: we groeien! En hierbij willen en moeten we nog meer focus aanbrengen op nieuwe collega’s en kandidaten. Onze mensen zijn ambitieus en iedereen is vastberaden om bij te dragen aan de verdere groei. Je werkt vanuit onze prachtige locatie in Amsterdam in een team waar inhoudelijk veel recruitment kennis zit. Wij geloven niet in managers of persoonlijke kpi’s, maar voelen als team de verantwoordelijkheid om de met elkaar afgesproken (en samen bepaalde) doelstellingen te behalen. Prestatie en plezier in je werk, dat staat bij ons voorop.

Functie

Wat vertel je thuis wat je doet?

Je hebt een baan die niet zomaar in een paar woorden te vatten is. Maar als je het toch wil samenvatten dan is het dat je mensen aan hun (droom)baan helpt. En werkgevers aan een top collega!

Je bent richting de arbeidsmarkt het gezicht van NRG-Office en houdt je bezig met het werving en selectie proces van externe collega’s en invulling voor de vaste rollen bij onze klanten. Je houdt je kennis over de branche actueel en bent daardoor sparringpartner voor collega, kandidaat en opdrachtgever met als doel steeds een optimale match te creëren. Jij zet op een creatieve manier door, ook als het even niet zo makkelijk gaat. Je hebt veel klantcontact, bepaalt de behoefte van de klant én kandidaat en weet de juiste koppeling te maken. Meedenken is jouw tweede natuur, omdat je uiteindelijk iemand aan de best passende baan wilt helpen.

Functie eisen

Wat denken wij dat een recruiter bij ons moet kunnen en kennen?

Je bent creatief, denkt verder, handelt snel en je bent een harde werker. Je stopt niet tot je de juiste kandidaat gevonden hebt voor onze opdrachtgevers. Ook het administratieve proces dat hierbij hoort, voer je met liefde uit. Wij zoeken een collega die net als wij een kandidaat echt op de inhoud coacht en begeleidt naar de juiste job. Je bent dus oprecht geïnteresseerd in wie je spreekt.

Jouw profiel?

  • Je beschikt over tenminste een HBO werk-, en denkniveau;
  • Je hebt werkervaring als intercedent, recruiter of sourcer en bent toe aan een verdiepingsslag;
  • Je bent een zelfstarter en pakt zaken proactief op;
  • Je bent gestructureerd en handig in het uitvoeren en bijhouden van administratie;
  • Je bent kritisch en geïnteresseerd in mensen;
  • Je beschikt over overtuigingskracht en weet mensen voor je te winnen;
  • Je woont in de regio Amsterdam.

Aanbod

Wij bieden je niet zomaar een werkplek:

NRG-Office is een platte organisatie met een zeer open en informele sfeer. We investeren in een ‘warme’ werkomgeving en een hecht team dat korte lijnen met elkaar heeft. Om onze groei voort te zetten, vragen we ook van onze nieuwe collega om kritisch te zijn, hard te werken en te ondernemen. Om dit te bereiken bieden we je een ruime mate van vrijheid in agenda en ondernemerschap. Naast goede marktconforme arbeidsvoorwaarden bieden we je een (ook privé te rijden) leaseauto, laptop en telefoon en er zijn mogelijkheden tot het volgen van opleidingen (zoals de opleiding Black Belt Recruiter) of cursussen. Daarnaast besteden we veel aandacht aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Inlichtingen

Anke Berden 06-58980251

Sollicitatie

Anke Berden 06-58980251 a.berden@linkedlabels.nl