Business Manager

Recruiter op sneakers gezocht! – Zwolle

Weet jij als geen ander een match te maken tussen een kandidaat en een vacature? En wil je die match maken bij één van de tofste bedrijven van Nederland? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij NRG-Office werken professionals op allerlei niveaus met hart voor Supply Chain. En wij werken nèt even iets anders dan de gemiddelde organisatie. Bij ons betekent professionaliteit ‘zijn wie je bent’. En of dat op sneakers is, of in pak, dat maakt niet uit. Als je maar jezelf bent.

Wij werken met veel gedrevenheid voor onze klanten en dat is te merken: we groeien! Begin dit jaar hebben we naast onze vestigingen in Nijmegen en Amsterdam ook een vestiging geopend in Zwolle. Onze mensen zijn ambitieus en iedereen is vastberaden om bij te dragen aan de verdere groei. We willen en moeten nog meer focus aanbrengen op nieuwe collega’s en kandidaten.

Vanuit onze nieuwe locatie in Zwolle werk je samen met jouw collega’s van de andere vestigingen waar inhoudelijk veel recruitment kennis zit en biedt deze rol jou de kans om de rol als Recruiter binnen de vestiging Zwolle verder vorm te geven. Wij geloven niet in managers of persoonlijke kpi’s, maar voelen als team de verantwoordelijkheid om de met elkaar afgesproken (en samen bepaalde) doelstellingen te behalen. Prestatie en plezier in je werk, dat staat bij ons voorop.

Waar kom je te werken?

Je hebt een baan die niet zomaar in een paar woorden te vatten is. Maar als je het toch wilt samenvatten dan is het dat je mensen aan hun (droom)baan helpt. En werkgevers aan een top collega!

Je bent richting de arbeidsmarkt het gezicht van NRG-Office en houdt je bezig met het werving en selectie proces van interim collega’s en invulling vinden voor de vaste rollen bij onze klanten. Je houdt je kennis over de branche actueel en bent daardoor sparringpartner voor collega, kandidaat en opdrachtgever met als doel steeds een optimale match te creëren. Jij zet op een creatieve manier door, ook als het even niet zo makkelijk gaat. Je hebt veel klantcontact, bepaalt de behoefte van de klant én kandidaat en weet de juiste koppeling te maken. Meedenken is jouw tweede natuur, omdat je uiteindelijk iemand aan de best passende baan wilt helpen.

Wat ga je doen?

Je bent creatief, denkt verder, handelt snel en bent een harde werker. Je stopt niet tot je de juiste kandidaat gevonden hebt voor onze opdrachtgevers. Ook het administratieve proces dat hierbij hoort, voer je met liefde uit. Wij zoeken een collega die net als wij een kandidaat echt op de inhoud coacht en begeleidt naar de juiste job. Je bent dus oprecht geïnteresseerd in wie je spreekt.

Functie-eisen

  • Je beschikt over tenminste een HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt 1-3 werkervaring als intercedent of recruiter en bent toe aan een verdiepingsslag;
  • Je bent een zelfstarter en pakt zaken proactief op;
  • Je werkt gestructureerd en bent handig in het uitvoeren en bijhouden van administratie;
  • Je bent kritisch en geïnteresseerd in mensen;
  • Je beschikt over overtuigingskracht en weet mensen voor je te winnen;
  • Je woont in de regio Zwolle.

Waarom zou je reageren?

NRG-Office is een platte organisatie met een zeer open en informele sfeer. We investeren in een ‘warme’ werkomgeving en een hecht team dat korte lijnen met elkaar heeft. Om onze groei voort te zetten, vragen we ook van onze nieuwe collega om kritisch te zijn, hard te werken en te ondernemen. Om dit te bereiken bieden we je een ruime mate van vrijheid in agenda en ondernemerschap. Naast goede marktconforme arbeidsvoorwaarden bieden we je een (ook privé te rijden) leaseauto, laptop en iPhone en zijn er mogelijkheden tot het volgen van opleidingen (zoals de opleiding Black Belt Recruiter) of cursussen. Daarnaast besteden we veel aandacht aan persoonlijke groei en ontwikkeling.


Inlichtingen

Dorien Koolen 06-19192418

Hoe nu verder?

Interesse gewekt? Solliciteer dan direct via het formulier.

Wil je nog iets meer weten over wat het werken als Recruiter bij NRG-Office betekent? Dorien staat voor je klaar! Bel of app haar gerust op 06-19192418 of stuur een mailtje naar d.koolen@nrg-office.nl