supply chain coordinator

Supply Chain Coördinator – Nijmegen

Voor de groeiende organisatie van OTC Medical is NRG-Office op zoek naar een Supply Chain coördinator die de gehele Supply Chain verder gaat vormgeven.

Lees meer
productieplanner

Productieplanner – Culemborg

Voor haar klant binnen de voedingsmiddelenindustrie is NRG-Office op zoek naar een Productieplanner die de afdeling én organisatie verder meehelpt in haar groei.

Lees meer
Medior Supply Chain professional

Medior Supply Chain Professional – Randstad

Als interim professional ga je aan de slag voor onze opdrachtgevers in de Food & Industry sector. Je werkt voor een bepaalde periode aan kennis- en capaciteitsoplossingen in jouw vakgebied: Supply Chain. Vind je het leuk om processen continu te verbeteren, grote besparingen te realiseren en creatieve oplossingen te bedenken voor complexe vraagstukken? Dan ben jij geschikt als NRG officer!

Lees meer
Supply Chian professional

Interim Supply Chain Professional – Randstad

Wat is het effect op Food & Industry na drie hittegolven en vijf weken mooi weer? En hoe zorg je dan dat in deze periode, ook “nog even” SAP wordt geïmplementeerd? Stel jij jezelf ook direct dit soort vragen, wil je daarvoor een passende oplossing vinden, en wil je interim werk gaan doen in het mooiste vakgebied dat er bestaat: Supply Chain? Dan moet je echt even verder lezen!

Vanuit jouw dienstverband bij ons bouw je jouw carrière op en ontwikkel je jezelf. Door bij verschillende bedrijven ervaring op te doen, breid je de kennis die je tijdens je studie of bij je eerste baan opdeed, snel uit. Het merendeel van onze projecten zijn operationele Supply Chain rollen zoals Demand planning, Supply Chain planning, productieplanning en Customer service.

Lees meer