Business manager bij NRG-Office – Amsterdam

Herken je dat? Dat je op de snelweg rijdt en je afvraagt waar die vrachtwagen vandaan komt of naar toe gaat? Of dat je in de supermarkt staat en je afvraagt waar al die producten nou eigenlijk gemaakt worden? Dat je een natuurlijke nieuwsgierigheid hebt naar hoe een organisatie in elkaar steekt en wie er werkt? Dat je dag geslaagd is als je ein-de-lijk met die ene klant om tafel kan na maanden investeren in jullie relatie? Kom dan eens met ons praten over onze vacature van Business Manager!

Lees meer

Supply Chain Coördinator – Omgeving Utrecht

Onze opdrachtgever, een grote internationale speler actief in de planten en bloemenwereld, is op zoek naar een Supply Chain Coördinator. Interesse? Dan is NRG-Office op zoek naar jou!

Lees meer

Teamleider Supply Chain – Zaandam

Als Supply Chain Teamlead stuur jij het team van 18 Supply Chain Planners aan. Dit maakt jou eindverantwoordelijk voor de optimale voorraadhoogtes van alle vestigingen van deze retailketen in Nederland.

Dit betekent dat je:

  • Het team coacht in hun werkzaamheden;
  • De afdeling efficiënter laat werken en de resultaten zo naar een hoger niveau brengt;
  • Deelneemt in bepaalde projecten om zo te supply chain van deze organisatie te optimaliseren;
  • Meedenkt over mogelijke verbeteringen op het gebied van supply chain en verbeterplannen initieert om deze ook landelijk te implementeren.
Lees meer