Customer Service Lead – Omgeving van Utrecht

NRG-Office is voor onze opdrachtgever op zoek naar een Customer Service Lead in omgeving van Utrecht.

Lees meer

Supply Chain Coordinator – Omgeving Amersfoort

Dit retailbedrijf is marktleider in hun segment binnen de Benelux. Iets om trots op te zijn, maar ook iets waar doorlopend hard aan gewerkt moet worden! Om bestaansrecht te houden in de veranderende retailbranche is deze grote speler continu bezig met innovatie en het verder uitbreiden van het online aanbod van hun assortiment. Daarnaast hebben zij bijna 400 winkels in Nederland en België.

Deze functie staat uit op het hoofdkantoor in de omgeving van Amersfoort. Ook ben je één dag per week aanwezig op de locatie in Antwerpen, hiervoor is eventueel een poolauto beschikbaar.

Lees meer

Inkoper – Omgeving Utrecht

Onze opdrachtgever is een producent binnen de FMCG. Dit familiebedrijf bestaat al bijna 100 jaar en heeft een zeer gevestigde naam binnen de branche waarin zijn werkzaam zijn. Momenteel zit het bedrijf midden in een professionalisering en daar kan jij als Inkoper een groot aandeel in hebben. Er is nog veel terrein te winnen op het efficiënt maken van de werkprocessen en het verbinden van de verschillende afdelingen. Het bedrijf levert wereldwijd producten en er is dan ook veel contact met de locaties in het buitenland, wat de functie een internationaal karakter geeft.

De inkoopafdeling bestaat uit een Manager Inkoop, een Senior Inkoper, een Administrative Assistant, een Verpakkingsdeskundige en daarnaast jij als Inkoper.

Lees meer

Manager Inkoop – Omgeving Utrecht

Onze opdrachtgever is een producent binnen de FMCG. Dit familiebedrijf bestaat al bijna 100 jaar en heeft een zeer gevestigde naam binnen de branche waarin zijn werkzaam zijn. Momenteel zit het bedrijf midden in een professionalisering en daar kan jij als Manager Inkoop een groot aandeel in hebben. Er is nog veel terrein te winnen op het efficiënt maken van de werkprocessen en het verbinden van de verschillende afdelingen. Het bedrijf levert wereldwijd producten en er is dan ook veel contact met de locaties in het buitenland, wat de functie een internationaal karakter geeft.

De inkoopafdeling bestaat uit een Senior Inkoper, een Inkoper, een Administrative Assistant en een Verpakkingsdeskundige, als Manager Inkoop stuur jij dit team aan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aansturen van de Facilitair Manager binnen de organisatie.

Lees meer

Account Manager Logistiek – Omgeving Amersfoort

Ben jij klantgericht, van nature een people person en weet jij inzichtelijk te krijgen wat je klant wil op logistiek vlak? Weet jij samen met je interne klanten te komen tot een optimaal logistiek beleid voor jouw klant en onze opdrachtgever? Voor onze opdrachtgever is NRG-Office op zoek naar een Account Manager Logistiek in omgeving van Amersfoort.

Lees meer