Resource Manager – Amsterdam

Resource Manager gezocht! Weet jij als geen ander wat onze externe interim professionals (“Officers” zoals wij ze noemen) beweegt en hoe zij zich optimaal kunnen ontwikkelen? En wil je meebouwen aan één van de tofste bedrijven van Nederland? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij LinkedLabels werken professionals op allerlei niveaus met hart voor Supply Chain en Quality. En wij werken nèt even iets anders dan de gemiddelde organisatie. Bij ons betekent professionaliteit ‘zijn wie je bent’. En of dat op sneakers is of in pak, dat maakt niet uit. Als je maar jezelf bent. Wij werken met hart voor onze klanten en dat is te merken: we groeien! Onze mensen zijn ambitieus en iedereen is vastberaden om bij te dragen aan de verdere groei. Je werkt vanuit onze prachtige locatie in Amsterdam en schakelt regelmatig met je collega’s in Nijmegen. Wij geloven niet in managers of persoonlijke kpi’s, maar voelen als team de verantwoordelijkheid om de met elkaar afgesproken (en samen bepaalde) doelstellingen te behalen. Prestatie en plezier in je werk, dat staat bij ons voorop.

Waar kom je te werken?

Je hebt een baan die niet zomaar in een paar woorden te vatten is. Maar als je het toch wil samenvatten dan is het dat je onze Officers begeleidt en faciliteert om samen met hen het gewenste carrièrepad uit te kunnen stippelen. Coaching, persoonlijke ontwikkeling en kennisoverdracht zijn voor jouw baan de kernwoorden en samen met je collega’s en de Officer zorg je voor een optimale balans tussen klantvraag en officerbehoefte. Je bent voor onze Officers het gezicht van LinkedLabels en houd je bezig met hun welzijn, ontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Je verzorgt de HR-gesprekscyclus en bent een spiegel voor Officers en business management. Jij zet op een creatieve manier door, ook als het even niet zo makkelijk gaat. Met de Officer meedenken is jouw tweede natuur, omdat je uiteindelijk iemand aan de best passende opdracht wilt helpen zodat zij hun gewenste groei kunnen behalen. Hierbij werk je intensief samen met je collega resource managers, recruitment en business management.

Wat ga je doen?

Je bent creatief, denkt verder, handelt snel en je bent een harde werker. Je bent flexibel en ook het administratieve proces dat hierbij hoort, voer je met liefde uit. Wij zoeken een collega die een kandidaat coacht en begeleidt naar de juiste job. Je bent dus oprecht geïnteresseerd in wie je spreekt. De kaders staan, maar er is zeker nog voldoende ruimte voor eigen invulling/inbreng.

Wie zoeken wij?

· Je beschikt over tenminste een (aantoonbaar) HBO werk-, en denkniveau;

· Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in HR of als Resource Manager;

· Je bent een goede gesprekspartner en hebt ervaring met gesprekken op diverse niveaus;

· Je werkt gestructureerd en bent kritisch;

· Je weet vertrouwensrelaties op te bouwen;

· Je beschikt over overtuigingskracht en kunt verschillende belangen overzien.

Waarom zou je reageren?

LinkedLabels is een cellenstructuur met een zeer open en informele sfeer. We investeren in een ‘warme’ werkomgeving, een prettige sfeer en een hecht team.

We lunchen samen, gaan jaarlijks met elkaar op stap (wintersport, vierdaagsefeesten, e.d.) en organiseren geregeld inspiratie- en funsessies omdat werken vooral ook leuk moet zijn.

Om onze groei voort te zetten, vragen we ook van onze nieuwe collega om kritisch te zijn, hard te werken en te ondernemen. Om dit te bereiken bieden we je een ruime mate van vrijheid in agenda en ondernemerschap. Naast een prima salaris (tussen de €3400 – €4200,- bruto per maand), bieden we je ook een (ook privé te rijden) leaseauto, laptop en telefoon en er zijn mogelijkheden tot het volgen van opleidingen of cursussen.

Hoe nu verder?

Heb je vragen neem gerust even contact op met Charlotte Zweers op c.zweers@nrg-office.nl

06-26631529