Sales Support Project Coördinator – Maarheeze

Voor onze klant Refresco is NRG- Office op zoek naar een Sales Support Project Coördinator. Wij zijn op zoek naar een professional die de gehele PLC (Product Life Cycle) begeleid en tevens als eerste aanspreekpunt naar de klant fungeert.

Wat ga je doen?

Als Sales Support Project ben jij het eerste aanspreek punt voor de klant. In deze rol houd jij, je bezig met projecten die betrekking hebben op vragen van klanten, offertes, introducties van nieuwe producten, wijzigingen en uitfasering van producten en verpakkingen. Je voornaamste taken zijn:

  • Fungeren als eerste aanspreek punt voor de klanten;
  • Zelfstandig organiseren en coördineren van meerdere PLC projecten;
  • Afstemming met klanten, (verpakkings-)leveranciers, design bureaus, lithograven en interne afdelingen;
  • Je staat veel in contact met allerlei afdelingen van de organisatie (o.a. Marketing, SCM, QA, Sales & R&D);
  • Dit alles met als doel de projecten te realiseren binnen de gestelde deadlines, budgetten, productie- en klanteisen. Met als uitgangspunt de processen te optimaliseren en uniformiteit te creëren.

Je bent als het ware de gatekeeper waar alle nieuwe, gewijzigde artikelen de revue moeten zijn gepasseerd. Een erg uitdagende functie waarin je een belangrijke positie hebt bent binnen de gehele organisatie. Je rapporteert aan de Key Account Manager.

Functie-eisen

Hiervoor beschik jij over een afgeronde HBO opleiding in de richting van Commercie of Supply Chain. Tevens heb je enkele jaren werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie en is je kennis van Word en Excel meer dan uitstekend. Mocht je hiernaast ook al hebben gewerkt met SAP is dat een groot voordeel. Qua competenties beschik je over uitstekende planningsvaardigheden, ben je accuraat in je werk, communicatief ijzersterk en analytisch goed onderlegd. Aangezien je met meerdere afdelingen samenwerkt ben je goed in staat om de verbinding te leggen en voldoende doelgericht om tot de juiste oplossing te komen.

Waarom zou je reageren?

Refresco biedt een veelzijdige functie met ruimte voor eigen ideeën en ontwikkeling binnen een internationaal ondernemende organisatie. Een organisatie die sterk groeit, met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, opleiding en persoonlijke groei.

Inlichtingen

NRG-office is in opdracht van deze organisatie op zoek naar passende kandidaten voor de functie. Dit betekent dat je eerst kennis zult maken met onze Recruiter. Vervolgens word je in contact gebracht bij de opdrachtgever waar nog 1 of 2 gesprekken met HR en de betreffende manager zullen volgen. Na je sollicitatie kun je binnen enkele werkdagen een reactie verwachten!

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden over de functie? Laat dit dan blijken door meteen jouw CV te sturen naar mij, Roy Ouwens, via r.ouwens@nrg-office.nl. Zijn er zaken onduidelijk? Ben je benieuwd of de organisatie bij je past? Of wil je gewoon iets meer horen? Bel mij dan even: 06-49314034 Ik vertel je graag mee en misschien kunnen we meteen een kennismaking inplannen!