Logistiek Planner – Oss

Deze opdrachtgever van NRG-Office is gevestigd in Oss en is de producent van hoogwaardige blikverpakkingen. In het verleden waren dit de geribbelde blikken waar veel groenteconserven in werden verpakt, tegenwoordig produceren ze voornamelijk blikken voor de drankindustrie. In de Benelux zijn ze de grootste op dit gebied. Zo produceren ze voor namen als Coca Cola, Heineken en eigenlijk alle andere Brouwerijen uit de BeNeLux. Dagelijks gaat dit maar liefst om 8 miljoen blikken!

Lees meer
Customer service

Customer Service Medewerker – Ede

Je begrijpt als geen ander dat een ideale samenwerking met klant en leverancier essentieel is om te allen tijde de logistieke stromen zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Dat is precies waar de functie van Customer Service Medewerker om draait!

Lees meer

Customer Service Representative – Omgeving Breda

Je komt te werken bij een marktleider in industriële verpakkingen en bijbehorende diensten die zo’n 120 fabrieken over de hele wereld heeft. De verpakkingen worden gebruikt voor de chemische, farmaceutische, landbouw en voedselindustrie. Vanuit deze locatie in Nederland werken zo’n 20 collega’s.

Lees meer

Customer Service Representative – Amstelveen

Als Customer Service Representative zet jij alles op alles om klanten goed te bedienen. Door jouw proactieve en gedreven houding maak jij klanten pas echt blij! Is dit iets wat je van nature goed afgaat? NRG-Office is voor onze opdrachtgever Greif in Amstelveen exclusief opzoek naar een Customer Service Representative.

Lees meer
aviko-demand planner

Demand Planner – Steenderen

In opdracht van Aviko is NRG-Office op zoek naar dé Demand Planner die zijn of haar analytische skills inzet om de juiste balans te vinden in verkoop, planning en voorraad.

Lees meer

Key Account Coördinator – Maarheeze

Refresco is werelds grootste onafhankelijke bottelaar voor retailers en A-merken. Refresco werd opgericht in Nederland in 2000 en heeft momenteel een manufacturing footprint van meer dan 60 productielocaties in Europa en Noord-Amerika. Refresco biedt een uitgebreide range van product- en verpakkingscombinaties van 100% fruitsappen tot gecarboniseerde frisdranken en mineraalwater in karton, PET, Aseptische PET, blik en glas. Met de focus op innovatie zoekt Refresco altijd naar nieuwe en alternatieve manieren om de kwaliteit van de producten en verpakkingen aan te laten sluiten op de wensen van de klant en consument op een duurzame manier.

De Benelux is een zeer belangrijke markt voor Refresco en samen met zeven andere businessunits zijn ze onderdeel van Refresco Europe. Refresco produceert en vult Private-label softdrinks, ice teas, energy drinks, mineraalwater en vruchtensappen. Tevens verzorgt Refresco Benelux de industriële productie voor A-merkfabrikanten en voert men diverse eigen labels. Met een jaarlijks groeiend productievolume realiseert Refresco Benelux een omzet van bijna 600 miljoen euro. In deze businessunit werken ruim 1100 medewerkers. De productie van Refresco Benelux vindt plaats in 5 productielocaties in Maarheeze, Bodegraven, Hoensbroek, Sittard en Ninove (België) met als hoofdkantoor Maarheeze.

Website: www.refresco.com

Lees meer

Demand Planner – Omgeving Amersfoort

Dit productiebedrijf specialiseert zich in de food en is uitgegroeid naar één van de grootste leveranciers in de zuivelproducten met de focus op productie- en verpakkingsmogelijkheden. Het bedrijf groeit hard en is continu op zoek naar verbetering en nieuwe innovaties. De klant staat bij hen centraal en spelen ze in op de ontwikkelingen in de markt.

Ruim 1200 medewerkers zetten zich dagelijks in om klanten te voorzien van de beste food producten.

Lees meer