Senior Planner in de food – omgeving Utrecht

Introductie

Dit is je kans om in ‘de vitale sector’ te komen werken als je nog niet had ontdekt hoe mooi deze branche is. Want waar andere productie bedrijven nu stil vallen, is dit product niet aan te slepen.

Organisatie

Omdat wij niet de enige zijn die op zoek is naar de nieuwe collega van deze afdeling, noem ik (nog) geen naam. Daarvoor mag je mij natuurlijk meteen bellen als het volgende je aanspreekt. Ik kan wel verklappen dat het bedrijf waar jij als Senior Planner aan de slag gaat (borrel)snacks produceert onder private label die je voornamelijk terugvindt in de supermarkt.

Ze leveren zeer innovatieve producten en staan hier dan ook om bekend binnen hun markt. De merken die zij produceren zijn de grondleggers van nieuwe food trends binnen de Benelux. Een mooie kans om jouw carrière voort te zetten binnen een vernieuwende branche dus! Het bedrijf zit in een transitie van traditionele naar innovatieve producten en is hierdoor de supply chain afdeling aan het herinrichten. Processen liggen onder de loep en ook hier is, naast je planningswerkzaamheden, de aankomende jaren nog een mooie rol voor je weggelegd. Jij kunt met jouw ervaring, kennis en inzet een groot verschil maken!

Functie

Als Senior Planner binnen deze organisatie werk je samen met de Materiaalplanners en Productieplanners. Zelf houd je je voor een deel van de tijd (c.a. 40%) ook bezig met operationele planning, maar het grootste deel van jouw tijd ligt je focus op het coördineren van de planningsafdeling en het uitzetten van acties om de afdeling en het bedrijf op de lange termijn naar een hoger plan te tillen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de verschuiving van bepaalde taken van de Supply Chain Manager, die ondergebracht gaan worden op de planningsafdeling. Ook zorg jij bijvoorbeeld voor een goede relatie met de salesafdeling, zodat deze processen vlekkeloos in elkaar over gaan lopen.

Functie-eisen

Om deze functie goed uit te kunnen voeren heb jij minimaal een afgeronde HBO opleiding in een relevante richting, bijvoorbeeld Bedrijfskunde of Logistiek & Economie. Het gaat om een functie waar ervaring voor nodig is, maar ook als Young Professional krijg jij de kans om binnen dit bedrijf het verschil te maken. Je hebt dan tenminste 2 jaar ervaring met plannen en bent iemand die vanuit natuurlijk overwicht een coördinerende rol op zich kan nemen.

Als Senior Planner heb je ervaring met CRM- en planningssystemen en het is een pré als je als een implementatie of inrichting van een ERP hebt meegemaakt. Mocht jij niet helemaal aan deze omschrijving voldoen, maar toch vinden dat jij dé kandidaat bent? Dan nodig ik je van harte uit om te solliciteren.

Aanbod

Het bruto salaris voor deze functie ligt tussen € 4000-5000,- afhankelijk van de hoeveelheid relevante ervaring die je hebt. Daarnaast heb je 25 vakantiedagen en 3 ATV dagen. Bovenop je salaris ontvang je 8% vakantiegeld, maar ook nog een mooie bonus in de vorm van 3% eindejaarsuitkering én een kwartaalbonus van 6% afhankelijk van de prestaties. Al met al een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden!

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden over deze rol of wil je er meer over weten? Neem dan contact op met Amanda Kreeft:

a.kreeft@nrg-office.nl
06 57 41 49 67