Supervisor Supply Chain – Zwolle

Voor een opdrachtgever uit de regio Zwolle zijn we op zoek naar een Supervisor Supply Chain. In deze leidinggevende rol ben je samen met jouw team van Supply Chain Planners verantwoordelijk voor de planning van de productstroom tussen productielocatie, distributiecentra en klanten.

Wij vragen:

Als Supervisor Supply Chain werk je resultaatgericht en ben je proactief. Communicatief ben je sterk en je bent een sterke teamplayer. Daarnaast vinden we het belangrijk je jezelf herkent in het volgende:

  • Je bent in het bezit van een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van Bedrijfskunde of Supply Chain Management;
  • Je hebt enkele jaren ervaring binnen het vakgebied supply chain management;
  • Daarnaast heb je ervaring met projectmanagement en je kunt goed omgaan met een hectische werkomgeving;
  • Je bent enthousiast en een goede motivator;
  • Bij voorkeur heb je al ervaring in een coördinerende of leidinggevende rol, maar het is ook mogelijk de eerste stap richting leidinggeven te zetten.

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een passend salaris biedt deze organisatie interessante extra arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan een 13e maand, een persoonlijk budget maar ook aan voldoende mogelijkheden om jezelf te trainen of te ontwikkelen. Daarnaast krijg je 30 vakantiedagen, een vergoeding van je sportabonnement en kun je werken in flexibele werktijden.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je direct solliciteren? Laat dit weten aan onze Recruiter Petra ter Wielen via p.terwielen@nrg-office.nl of 06-46711573.

Wat ga je doen?

Als Supervisor draag jij de eindverantwoordelijkheid over een team van 5-7 planners. Je begeleidt hen inhoudelijk en ondersteunt in complexe werkzaamheden. Daarnaast coach je de teamleden op hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en kijken jullie samen naar mooie doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Tot slot ben je ook betrokken bij diverse projecten op het gebied van ketenoptimalisatie. In deze nieuwe functie rapporteer je direct aan de Supply Chain Manager.

Jouw verantwoordelijkheden zijn o.a.:

Zorgen voor hoge standaarden op het gebied van quality, productiviteit en ook customer service. Jouw probleemoplossende kwaliteiten dragen bij aan de nodige procesverbeteringen;

Begeleiding en coaching van jouw teamleden;

Daarnaast zorg je voor een goede samenwerking en teamspirit;

Monitoren en evalueren van de werkprocessen om zo de output te kunnen optimaliseren;

Zorg dragen voor een goede afstemming en heldere communicatie met zowel de interne als de externe klant;

Tot slot heb je een kritische houding ten opzichte van de werkprocessen.

Inlichtingen

Petra ter Wielen +31247113348

Hoe nu verder?

Petra ter Wielen +31247113348