Supply Chain Engineer – Veghel

Ben jij op zoek naar een functie waarbij je een bijdrage kan leveren in het optimaliseren van de interne processen? Dan ben jij onze Supply Chain Engineer!

Waar kom je te werken?

Als Supply Chain Engineer maak je deel uit van het team Supply Chain Engineering. Dit team is zo’n 10 FTE en maakt onderdeel uit van de afdeling Supply Chain Management.

Wat ga je doen?

In deze nieuwe functie ga je je centraal bezighouden met de voorbereiding en optimalisatie van de logistieke stromen met de leveranciers en grote klanten. Dit door het volledig analyseren en organiseren van de integraal optimale goederenstromen. Met als doel om lead times structureel te kunnen verkorten en de kosten te reduceren.

Binnen je dagelijkse taken moet je denken aan het initiëren, coördineren en implementeren van diverse integrale verbeterprojecten met leveranciers en klanten. Tevens bepaal je de richtlijnen voor allerlei logistieke procedures en werkinstructies en voer je analyses uit op oorzaken van terugkerende (fout-)meldingen uit de operatie en nalatige leverbetrouwbaarheid. Binnen jouw positie ben je dus ook veel bezig met het onderhouden van contacten met andere afdelingen (management van de bezorgservice, distributie, inkoop, logistiek en voorraadbeheer) en overleg je op dagelijkse basis met je teamleider welke verbeteringen noodzakelijk zijn.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over een HBO/WO- diploma in de richting van Bedrijfskunde of Supply Chain Management. Hiernaast ben je sterk met Excel en heb je al enkele jaren ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Tevens is het een pre wanneer je kennis en ervaring bezit binnen Lean en/of SAP. Tenslotte beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, ben je assertief en initiatiefrijk en bewaar je het overzicht.

Waarom zou je reageren?

Een salaris, dat kan oplopen tot ongeveer 60K bruto per jaar, aangevuld met een compleet secundair pakket en voldoende ruimte tot het volgen van diverse cursussen en/of opleidingen.

Hoe nu verder?

NRG-Office is in opdracht van onze klant op zoek naar passende kandidaten voor deze functie. Dit betekent dat je eerst kennis zult maken met onze Recruiter. Vervolgens word je in contact gebracht bij de opdrachtgever waar nog 1 of 2 gesprekken met de afdeling HR en Supply Chain zullen volgen. Na je sollicitatie kun je binnen 2 werkdagen een reactie verwachten!

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden over de functie? Laat dit dan blijken door meteen jouw CV te sturen naar r.ouwens@nrg-office.nl. Zijn er zaken onduidelijk? Ben je benieuwd of de organisatie bij je past? Of wil je gewoon iets meer horen? Bel mij dan even: 06-49314034. Ik vertel je graag meer en misschien kunnen we meteen een kennismaking inplannen!