Supply Chain Manager

Supply Chain Manager – Omgeving Eindhoven

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever is een groeiende organisatie binnen de voedingsmiddelenindustrie, die continu in ontwikkeling is en wordt gekenmerkt door een informele cultuur. Enthousiaste en betrokken collega’s, waarin samenwerken voorop staat. Waar iedere dag met zijn allen hard wordt gewerkt in een veilige, respectvolle en prettige werkomgeving.

Wat ga je doen?

Als Supply Chain Manager ben je verantwoordelijk voor het coachen en aansturen van de planningsafdeling. Daarnaast zijn er verschillende optimalisatieprojecten die aandacht behoeven. In de functie van Supply Chain manager stuur je jouw team bestaande uit 12 collega’s, samen met een collega teamleider aan. Samen zorg je ervoor dat het gehele planningsvraagstuk zo goed mogelijk staat. Door jouw capaciteiten ben je in staat jouw team te ontwikkelen en daardoor naar een hoger niveau te tillen. Verder neem je de honneurs waar bij afwezigheid van de Plant Manager.

Functie-eisen

  • Een afgeronde bachelor- of masteropleiding, in de richting Logistiek of Supply Chain;
  • Tenminste 5 jaar leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt ervaring in een productieomgeving, bij voorkeur in de Food;
  • Aantoonbaar succesvolle ervaring met verbeteren, coachen en aansturen van een planningsteam;
  • Je bent een zelfstarter en wordt gedreven door resultaat.

Waarom zou je reageren?

Bij de rol van Supply Chain Manager behoort een salaris wat ligt tussen de €5000,- en €5950,- bruto per maand. Tot de secundaire voorwaarden behoren kortingen op collectieve verzekeringen, elke dag vers fruit en een gratis sportabonnement.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie van Supply Chain Manager? Laat dit dan blijken door direct jouw CV te sturen naar j.lemmers@nrg-office.nl. Zijn er zaken onduidelijk? Ben je benieuwd of de organisatie bij je past? Of wil je gewoon iets meer horen? Bel mij dan even: 06-20292791. Ik vertel je graag meer en misschien kunnen we meteen een kennismaking inplannen!