Supply Chain Professional

Supply Chain Officer – Regio Utrecht – Den Bosch – Nijmegen

Introductie

Klopt jouw hart ook sneller van Logistiek en Supply Chain? En wil je werken bij een organisatie waar je zo snel mogelijk, zo veel mogelijk kennis op kan doen? Dan is dit het moment om actie te ondernemen!

NRG-Office zoekt het hele jaar door talent dat klaar is om het beste uit zichzelf te halen in het mooiste vakgebied dat er bestaat: Supply Chain! Want weet jij hoe je er voor zorgt dat je ijsproductie twee keer zo snel loopt als de zon ineens gaat schijnen? En wat doet een WK voetbal met je bierproductie? En wie regelt dat die batch toch opgeleverd wordt terwijl je ook nog SAP implementeert? Als jij je dit ook afvraagt en vooral ook een oplossing kent of wilt vinden, kom dan eens met ons praten over onze vacature van Supply Chain Officer.


Organisatie

NRG vervult operationele interim projecten die ondersteunen in capaciteit en de transitie naar een nieuwe en professionele manier van werken binnen supply chain. Dit doen we als dominante speler in de nichemarkt Food & Industry. Onze collega’s worden gefaciliteerd vanuit een warm (t)huis, met een persoonlijke benadering. Wij beoordelen je niet op de prijs van je nieuwste pak, maar we verwachten dat je ook op sneakers het verschil kunt maken tussen een goede supply chain of een betere supply chain.

Functie

Interim opdrachten met de zekerheid van een vaste baan

Als interim collega bied je bij onze opdrachtgevers operationele kennis,- en capaciteitsoplossingen. Dit zijn productiebedrijven in de Food en daaraan gelieerde productiebedrijven. Je bent als professional het visitekaartje bij onze klanten en weet het verschil te maken op uiteenlopende projecten. Jij werkt bij ons in vaste dienst en bouwt je carrière op door middel van interim opdrachten bij verschillende opdrachtgevers (denk bijvoorbeeld aan klanten als Heineken, Arla, Nutricia, Refresco, JDE, PepsiCo en nog vele andere interessante (food) productie omgevingen). Daardoor weet jij je kennis en ervaring snel uit te breiden. Onze basis ligt in operationele supply chain rollen zoals: demand planning, supply chain planning, productieplanning en customer service.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

Jij bent een ‘doener met een consultancy-blik’. Dit houdt in dat je naast de operationele verantwoordelijkheden ook aandacht hebt voor het maken van (proces)verbeteringen. Wij bieden (en vragen) professionaliteit op basis van inzet, kennis en kunde. Jij bent op je best als je mag zijn zoals je bent. En of dat in pak is of juist op sneakers, dat maakt niet uit. Als je maar hèt verschil wilt maken!

  • Je bent woonachtig in de regio van Nijmegen of Utrecht of Amsterdam of Noord-Brabant waar de meeste van onze opdrachtgevers zich bevinden;
  • Je hebt (bijna) een diploma op HBO of WO niveau, in relevante richting;
  • Je bent bereid te reizen (per opdracht verschillende reistijd) maximaal 1 uur rond je woonplaats;
  • Je bent bovenal een prettige collega die mensen bij elkaar brengt en naast hard werken ook lol bovenaan je lijstje hebt staan;

En om tot slot een open deur in te trappen: je hebt inderdaad héél ‘goede communicatieve vaardigheden’, waarbij luisteren en de juiste vragen stellen belangrijker is dan zelf aan het woord zijn.

Aanbod

Wij realiseren ons dat je best beloond mag worden voor hard werken. Daarom investeren we graag in onze collega’s op verschillende gebieden:

  • Uitdagende operationele opdrachten bij aansprekende (internationale)bedrijven;
  • Warm ‘thuis’ vanuit ons kantoor in Amsterdam en Nijmegen waar altijd de koffie warm en het bier koud voor je klaar staat;
  • We helpen jou om je loopbaan uit te stippelen en te verwezenlijken d.m.v. bijvoorbeeld trainingen en opleidingen;
  • Flexibiliteit om bijv. te reizen tussen opdrachten in;
  • Werken in een informele cultuur met jonge en enthousiaste collega’s;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Anne-Marie Munk 06-19448390

Sollicitatie

Diane Barkey via d.barkey@nrg-office.nl