Supply Chain Planner

Supply Chain Planner – Omgeving Gorinchem

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gorinchem is NRG-Office op zoek naar een verbindende Supply Chain Planner voor een bloeiende organisatie in de food industry.

Waar kom je te werken?

De organisatie in kwestie is een no-nonsense productie omgeving waar met hart en ziel gewerkt wordt. Er is sprake van een groeiend bedrijf, waar je in de rol van Supply Chain Planner je een echte spin in het web functie hebt. Het team bestaat uit 4 planners en een Supply Chain manager.

Wat ga je doen?

Als Supply Chain Planner stel je de korte- en langere termijn planning op aan de hand van forecasts vanuit de klant. Je bent proactief in deze klantcontacten en houdt korte lijnen met de daarbij behorende planning. De lange termijn planning is er op gericht om inzicht te verkrijgen in de toekomstige orderstromen om zo te komen tot een efficiënte planning van voorraadorders, opslagcapaciteit, productielijnen en personeel. Hiermee ben je de verbindende schakel tussen planning, commercie en productie.

Kort samengevat:

  • Inzicht in middellange termijn orderstroom en benodigde productiecapaciteit;
  • Geplande en in korte termijn productieplanning opgenomen orders;
  • Afstemmen met verkoop over klantafspraken;
  • Verstrekken van voortgangsinformatie.

Functie-eisen

  • HBO werk-en denkniveau in de richting van Bedrijfskunde, Logistics/Supply chain;
  • Enige ervaring als productieplanner heeft de voorkeur;
  • Goede kennis van Microsoft Office, met name Excel.

Waarom zou je reageren?

Het bruto maandsalaris varieert tussen €2.800,- en €3.300,- bruto per maand.

Inlichtingen

NRG-office is in opdracht van deze organisatie op zoek naar passende kandidaten voor de functie. Dit betekent dat je eerst kennis zult maken met onze Recruiter. Vervolgens word je in contact gebracht bij de opdrachtgever waar nog 1 of 2 gesprekken met HR en de betreffende manager zullen volgen. Na je sollicitatie kun je binnen enkele werkdagen een reactie verwachten!

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden over de functie van Supply Chain Planner? Laat dit dan blijken door meteen jouw CV te sturen naar r.ouwens@nrg-office.nl. Zijn er zaken onduidelijk? Ben je benieuwd of de organisatie bij je past? Of wil je gewoon iets meer horen? Bel mij dan even: 06-49314034 Ik vertel je graag mee en misschien kunnen we meteen een kennismaking inplannen!