supply chain planner

Supply Chain Planner – Zwolle

Introductie

Wil jij ervaring opdoen binnen een internationale en complexe omgeving en je verder ontwikkelen als Supply Chain Planner? En ben je op zoek naar een organisatie waar je kunt samenwerken op internationaal niveau met collega’s vanuit de hele wereld?

Functie

Als Supply Chain Planner ben je de coördinerende spil in het wereldwijde logistieke proces van deze internationale farmaceut. Klanten zijn erg afhankelijk van hun orders en jij zorgt ervoor dat zij deze tijdig ontvangen! Dit doe je door:

– Contact te onderhouden met je collega brand planners, third party partijen, TPM managers en interne partners;

– Goed de productie- en leveringsprocessen van grondstoffen, verpakkingsmaterialen en totaalproducten te controleren zodat de voorraden altijd goed zijn aangevuld;

– Alle in- en uitgaande zendingen naar het distributiecentrum te coördineren;

– Snel oplossingen te vinden bij transport-, distributie- en/of documentatieproblemen.

Functie eisen

Wat neem jij mee

Na het afronden van je Hbo-opleiding in de richting van Logistiek of Supply Chain heb je een aantal jaar werkervaring opgedaan op het gebied van supply chain. Het is een pré als je ervaring hebt met SAP of JDE.

Daarnaast ben je:

– Communicatief sterk;

– Pro-actief

– Analytisch sterk;

– Goed in Engels.

Aanbod

Wat krijg jij er voor terug?

Er wordt gewerkt met flexibele werktijden, je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van webinars, er is een stoelmasseur aanwezig en je krijgt zelfs de mogelijkheid helemaal zen te worden door een Yoga-class. Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je een sportschool vergoeding, coachingssessies, opleidingsbudget, en veel leuke evenementen om je collega’s beter te leren kennen.

Naast dit alles krijg je 20 verlofdagen, een 13e maand en een persoonlijk budget. Dit budget kun je (maandelijks) uit laten keren of bijvoorbeeld gebruiken om verlofdagen bij te kopen.

Inlichtingen

Meer weten?

Bel, app, of mail met Petra: 06-46711573 of p.terwielen@nrg-office.nl .

Of solliciteer direct door jouw CV te sturen!