Supply en demand coördinator

Supply & Demand Coordinator – Tilburg

Dit is jouw kans om snel stappen te zetten in jouw carrière. Ben je ambitieus, heb je ervaring in supply chain en heb jij het in je om vraag en planning van verschillende fabrieken in Europa te coördineren en te managen? Dan is dit jouw kans! Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Supply & Demand Coördinator.

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever is een producent van seizoensgebonden artikelen, gevestigd tussen Tilburg en Breda. Het betreft een internationale organisatie met een informele werksfeer en ambitieuze collega’s. Aan persoonlijke ontwikkeling en groei wordt veel aandacht besteedt. De producten worden verspreid over 16 fabrieken door heel Europa geproduceerd. Design en vormgeving zijn hier enorm belangrijk. Door middel van continue focus hierop én op procesverbetering, wordt een zo hoog mogelijke klanttevredenheid nagestreefd. Dag in, dag uit.

Wat ga je doen?

Als Supply & Demand Coordinator ben je in staat om over de verschillende onderdelen van de supply chain heen te kijken, ten einde een zo optimaal mogelijk niveau van customer service te bereiken. Je stemt een solide supply chain planning af op de forecast voor heel Europa. Hiervoor heb je dagelijks veelvuldig contact met meerdere van de 16 Europese fabrieken van onze opdrachtgever. In deze functie werk je als rechterhand van de Director S&OP. Daarnaast ben je het letterlijke middelpunt voor alle demand planners werkzaam op de verschillende fabrieken.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met:
– Een afgeronde WO-opleiding, bij voorkeur in de richting van Supply Chain Management, Bedrijfskunde of International Management;
– Minstens 3 jaar werkervaring in een functie op het gebied van Customer Service, supply- of productieplanning of forecasting.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je analytisch sterk bent, flexibel bent en tevens veel ballen tegelijkertijd in de lucht kan houden. Jij staat in het midden van een forecast en productieplan voor de verschillende fabrieken. Overzicht houden, goed switchen tussen verschillende taken en keuzes durven te nemen is hierbij erg belangrijk. Tot slot heb je:

– Uitstekende kennis van Excel;
– Een vloeiende beheersing van de Engelse taal;
– Ervaring met SAP/APO.

Waarom zou je reageren?

Dit is dé kans om snel stappen te zetten in je carrière. Je komt te werken in een uiterst internationale omgeving waarin ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Onze opdrachtgever produceert erg seizoensgebonden producten, waardoor een jaar nooit volledig hetzelfde verloopt. Flexibiliteit wordt daarbij uiteraard gevraagd, en gegeven. Binnen deze organisatie is het mogelijk snel door te groeien naar (andere) managementfuncties binnen en buiten Nederland. Als jij jezelf bewijst, krijg je er veel voor terug! Daarnaast wordt de samenwerking gekenmerkt door een open benadering en waarin men elke dag voluit gaat om de doelen te bereiken. Wie weet werk jij hier binnenkort aan mee!

Inlichtingen

NRG-Office is voor deze opdrachtgever op zoek naar passende kandidaten voor deze functie. Dit betekent dat je eerst kennis zult maken met onze Recruiter. Vervolgens word je in contact gebracht bij de opdrachtgever waar nog 1 of 2 gesprekken zullen volgen. Na je sollicitatie kun je binnen 2 werkdagen een reactie verwachten!

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden over de functie als Supply & Demand Coördinator? Laat dit dan blijken door meteen jouw CV te sturen naar p.derooij@nrg-office.nl. Zijn er zaken onduidelijk? Ben je benieuwd of de organisatie bij je past? Of wil je gewoon iets meer horen? Bel dan even met Petra de Rooij, Recruiter voor deze vacature: 06-46711573. Ik vertel je graag meer en misschien kunnen we meteen een kennismaking inplannen!