Supply & Demand lplanner

Supply & Demand planner – Duiven

In opdracht van Nedac Sorbo Mascot is NRG-Office op zoek naar een Supply & Demand planner.

Waar kom je te werken?

Nedac Sorbo Mascot is gespecialiseerd in het sourcen, ontwikkelen en distribueren van non-food en near-food concepten voor supermarkten, discounters, doe-het-zelfzaken en warenhuizen in Europa. Het hoofdkantoor en distributiecentrum is gevestigd in Duiven. Verder hebben ze een verkoopkantoor in het Belgische Breendonk en in Hattersheim (Duitsland). De zelfstandig opererende dochtermaatschappij van Nedac Sorbo Mascot is in Leiston (UK).

Wat ga je doen?

In de functie van Supply & Demand Planner ga je op basis van forecasts en andere parameters de leveringen aan klanten en de voorraadbeschikbaarheid reguleren. Verder analyseer en optimaliseer je de servicegraad naar klanten en leveranciers.

Verdere taken zijn:

  • Servicegraad naar klanten: Je bent verantwoordelijk voor een optimale servicegraad naar klanten;
  • Voorraadbeheer: je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en monitoren van leveranciersorders en daarmee voor de totale voorraadhoogte binnen jouw productcategorie;
  • Product Life Cycle Management: je coördineert mede de introductieprojecten, relaunches en uitfaseringen van producten;
  • Leveranciersmanagement: je bewaakt leveranciersprestaties en onderhoudt contacten met leveranciers;
  • Begeleiden actietrajecten: je plant, monitort en evalueert promotievolumes met Sales en Category Management;
  • Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor het plannen van een prio pakket. Een assortiment met een grote omzetwaarde en een strategisch belang binnen de organisatie.

Functie-eisen

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en je hebt enige jaren werkervaring binnen een soortgelijke functie. Hiernaast ben je sterk in het stellen van prioriteiten, communicatief en analytisch sterk en je durft adequaat beslissingen te nemen. Tenslotte is het een pré wanneer je kennis hebt van SAP en/of Slim4.

Waarom zou je reageren?

Je ontvangt een primair salaris wat kan oplopen tot €3.500,- bruto per maand. Hiernaast krijg je 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding. Er is tevens voldoende ruimte tot persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

NRG-office is in opdracht van Nedac Sorbo Mascot op zoek naar passende kandidaten voor deze functie. Dit betekent dat je eerst kennis zult maken met onze Recruiter. Vervolgens word je in contact gebracht bij de opdrachtgever waar nog 1 of 2 gesprekken met de teamleider en manager zullen volgen. Na je sollicitatie kun je binnen enkele werkdagen een reactie verwachten!

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden over de functie van Supply & Demand planner? Laat dit dan blijken door meteen jouw CV te sturen naar r.ouwens@nrg-office.nl. Zijn er zaken onduidelijk? Ben je benieuwd of de organisatie bij je past? Of wil je gewoon iets meer horen? Bel mij dan even: 06-49314034,