Supply & demand planner

Supply & Demand Planner – Eindhoven

Introductie

In deze rol van Supply & Demand Planner ben jij verantwoordelijk voor de afstemming van de aan- en verkoop van deze handelsorganisatie. Jij bent dé koppeling tussen commercie en logistiek en omdat jij degene bent die de gehele supply chain overziet, zorg jij ervoor dat de logistieke processen soepel verlopen.

Functie

Jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden zijn:

– Mogelijke belemmeringen tijdig waar te nemen en hier structurele oplossingen voor aan te dragen;

– Intensieve samenwerking met de verschillende interne afdelingen en externe leveranciers;

– Het analyseren van diverse supply chain processen en waar nodig verder te optimaliseren.

Functie eisen

Wat neem jij mee?

Het snel kunnen schakelen met interne en externe stakeholders, en een flinke dosis overtuigingskracht zijn jou niet vreemd. Daarnaast kun je effectief communiceren en schakel je gemakkelijk tussen verschillende niveaus. Als Supply & Demand Planner moet je stressbestendig zijn en weet je de langetermijnvisie om te zetten in directe actiepunten voor je dagdagelijkse werk. Ook hecht je waarde aan ontwikkeling, zowel op professioneel als individueel niveau.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je:

– een Hbo- of Wo opleiding hebt afgerond, bij voorkeur in een bedrijfskundige richting of in Supply chain management;

– 5 tot 7 jaar relevante ervaring binnen een supply chain rol op internationaal niveau bezit;

– vloeiend Engels spreekt.

Aanbod

Wat kun jij verwachten:

Afhankelijk van jouw ervaring en opleiding, zal jouw salaris ingeschaald worden tussen de €3200 en €4500. Je komt te werken in een dynamische, internationale werkomgeving met veel mogelijkheden tot persoonlijk en professionele ontwikkeling. Er zijn uitdagende doorgroeimogelijkheden en een gezonde balans tussen werk en privé. Daarnaast kun je gebruik maken van de fitnessruimte, deelnemen aan de bootcampsessies en kun je rekenen op een verzorgde lunch.

Inlichtingen

Interesse?

Heb je vragen? Dan kun je terecht bij Petra: 06-46711573. Of laat direct jouw enthousiasme zien en stuur je CV naar p.terwielen@nrg-office.nl.