Supply & Demand Planner – Twello

Voor een opdrachtgever uit de directe omgeving van Apeldoorn is NRG-Office op zoek naar een ervaren Supply & Demand Planner. Het gaat om een geheel nieuwe functie binnen deze productieorganisatie uit de voedingsindustrie. Dit betekent dat jij samen met de Supply Chain Manager kunt gaan bouwen en belangrijke zaken als een S&OP Planning geheel kunt gaan opzetten!

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een team van 5 collega’s en vormt hiermee de Supply Chain afdeling van deze productieorganisatie. Het gaat om voedingsproducten welke meteen de hectiek van de omgeving bepalen. Samen met jouw collega’s zorgen jullie ervoor dat de klanten op tijd en volgens afspraak hun orders kunnen verwachten. Je komt te werken in een team wat graag informeel met elkaar omgaat en waar humor belangrijk is. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort. Zie jij mogelijkheden tot verbetering, dan kan dat op korte termijn al door jou opgepakt worden binnen!

Wat ga je doen?

In deze nieuwe functie is het aan jou om de langetermijnplanning op te gaan zetten. Momenteel wordt er teveel met spoedaanvragen gewerkt, wat voor onrust en pieken in de productie zorgt. Je gaat veel in overleg met sales, neemt kritisch de cijfers onder de loep, kijkt naar de marktontwikkelingen en analyseert de voorraden. Hier rolt een mooie forecast uit welke vertaalt dient te worden in een productieplan. Op termijn ga je zorgen voor meer rust in de middellange termijnplanning. Eventuele knelpunten worden door jou gesignaleerd en verbeteringen kun je meteen doorvoeren! Je hebt contact door de gehele organisatie, brengt afdelingen samen en je blijft kijken naar mogelijkheden om de supply chain te optimaliseren.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we iemand die begrijpt wat Supply & Demand planning inhoudt. Hier heb je dan ook al minstens 3 jaar ervaring in opgedaan. Verder vind je een nieuwe functie met veel kansen en mogelijkheden een uitdaging! Dat er nog weinig kaders zijn en er veel opgezet moet worden, maakt jou niet zenuwachtig maar juist enthousiast. Als persoon is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, kritisch en pro-actief bent. Je haalt informatie graag binnen de organisatie op, en analyseert voorgaande acties en afspraken. Onze opdrachtgever vindt het erg belangrijk dat je, net als zij, een erg goed gevoel voor humor hebt. Daarnaast spreek je erg goed Engels en is het een pré als je een aardig woordje Duits kunt.

Waarom zou je reageren?

Naast het feit dat je deze nieuwe rol als een supergave uitdaging ziet en een echte bouwer bent, is dit ook een functie waarin je veel kunt betekenen voor de organisatie. Je kunt rekenen op een salaris van rond €4000 bruto per maand. Uiteraard worden je reiskosten vergoed en is de sfeer en collegialiteit die je te wachten staat, onbetaalbaar.

Inlichtingen

NRG-office is in opdracht van onze klant op zoek naar passende kandidaten voor deze functie. Dit betekent dat je eerst kennis zult maken met onze Recruiter. Vervolgens word je in contact gebracht bij de opdrachtgever waar nog 1 of 2 gesprekken met supply chain manager en collega’s van HR zullen volgen. Na je sollicitatie kun je binnen 2 werkdagen een reactie verwachten!

Hoe nu verder?

Ben je enthousiast geworden over de functie als Supply & Demand Planner? Laat dit dan blijken door meteen jouw CV te sturen naar p.derooij@nrg-office.nl. Zijn er zaken onduidelijk? Ben je benieuwd of de organisatie bij je past? Of wil je gewoon iets meer horen? Bel mij dan even: 06-46711573. Ik vertel je graag mee en misschien kunnen we meteen een kennismaking inplannen!