Supply Network Planner – Milsbeek

Introductie

Voor haar opdrachtgever CNC in Milsbeek is NRG-Office op zoek naar een Supply Network Planner!

Organisatie

CNC Grondstoffen is een van de grootste leveranciers van substraten voor de teelt van champignons in Europa. Ze zijn wereldwijd leidend in kennis over de productie van champignonsubstraten. De afdeling bestaat uit 5 planners en een Teamlead. Vanuit de vestiging in Milsbeek werk je nauw samen met de andere productielocatie in Moerdijk.

Functie

Binnen de functie van Supply Network Planner word je verantwoordelijk voor het effectief plannen en forecasten van alle transportstromen. Het betreft een relatief nieuwe functie waarin het van essentieel belang wordt om een masterplanning te maken van alle transport voor de 2 productielocaties. Dit met als uitgangspunt om zo min mogelijk met lege vracht te rijden. Hierbij werk je nauw samen met de andere planners (productie).

Je fungeert in deze rol als Business Partner tussen verschillende afdelingen en locaties. Zo verzamel jij input voor het optimaliseren van het gehele proces en creëer je een consensus van de te verwachte vraag.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in de richting van Bedrijfskunde of Logistiek;
  • Je hebt al werkervaring opgedaan als Transportplanner;
  • Je bent analytisch vaardig en legt gemakkelijk verbinding met anderen. Tevens denk je in processen en werk je accuraat.

Aanbod

Het salaris varieert tussen €2.500,- en €3.700,- bruto per maand. Het betreft een fulltime functie (40 uur) met 25 vakantiedagen. De afdeling waar je terechtkomt zit in een ontwikkelfase waarin je ruimte krijgt om mee te denken aan verbeteringen.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden over de functie als Supply Network Planner? Laat dit dan blijken door meteen jouw CV te sturen naar r.ouwens@nrg-office.nl. Zijn er zaken onduidelijk? Ben je benieuwd of de organisatie bij je past? Of wil je gewoon iets meer horen? Bel dan even met mij, Roy Ouwens, Recruiter voor deze vacature: 06-49314034. Ik vertel je graag meer en misschien kunnen we meteen een kennismaking inplannen.