Teamlead Order Processing – Amsterdam

Ben jij toe aan een uitdagende en leidinggevende? Ben jij een gedreven persoon, haal jij energie uit een schakelpositie tussen zowel externe partijen als interne stakeholders en ben jij klantgericht? Solliciteer dan nu op deze uitdagende functie van Teamlead Order Processing!

Waar kom je te werken?

Deze organisatie is gevestigd in Amsterdam en een producent van geraffineerde aardolie producten. Hun producten worden wereldwijd gebruikt voor farmaceutische, cosmetische, voedingsmiddelen en technische doeleinden. De producten worden als halffabricaten geleverd aan industriële afnemers in een groot aantal landen, met een accent op Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Er werken circa 200 mensen op de twee locaties in Noord-Holland.

Wat ga je doen?

Je bent de team lead van de medewerkers Order Processing & Traffic. Daarmee ben je voor hen het eerste aanspreekpunt bij vragen en coördineer je de verschillende taken en verantwoordelijkheden.

Samen met je collega’s ben je het aanspreekpunt voor klanten, vervoerders en de diverse interne afdelingen binnen de organisatie. Je werkt samen met je team en de salesmanagers om zo goed mogelijk aan de klantenwensen te voldoen, rekening houdend met interne richtlijnen en doelstellingen.

Je draagt zorg voor een tijdige en efficiënte levering van producten aan de afnemers, inclusief het bestellen van vervoerscapaciteit bij transportondernemingen en de hele follow-up van bestelling tot after-care services. Tevens ben je verantwoordelijk voor de aanlevering van documentatie en de facturatie van jouw klantenportfolio. In deze functie rapporteer je aan de Supply Chain Manager.

Wie zoeken wij?

  • Afgeronde HBO- of WO opleiding;
  • Minimaal een jaar leidinggevende werkervaring binnen een productieomgeving;
  • Kennis van en affiniteit met transport en logistiek;
  • Hands-on en analytisch sterk om processen te kunnen optimaliseren;
  • Goede kennis van SAP.

Waarom zou je reageren?

Deze organisatie kent een informele cultuur met korte lijnen. Naast een goed salaris wordt er ook een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden geboden. Je komt te werken in een dynamisch en groeiend bedrijf, en krijgt een rol met coördinerende taken met een hoge mate van zelfstandigheid. Er wordt een jaarcontract geboden met de potentie tot verlenging.

Hoe nu verder?

Heb je interesse in deze rol, of nog vragen? Neem dan contact op met Amanda Kreeft:

a.kreeft@nrg-office.nl
06 57 41 49 67