Operationeel Manager Warehouse – Utrecht

Onze opdrachtgever is actief als internationaal distribiteur en biedt totaaloplossingen op het gebied van IP, Telecom, Smart Home en professionele netwerkoplossingen. Zij voorzien verschillende B2B kanalen van modems, switches, smart home en VoIP producten. Hun portfolio bestaat uit een aantal grote namen zoals onder andere Cisco, Gigaset en Plantronics. Het bedrijf vol enthousiaste medewerkers denkt actief mee over productontwikkelingen en biedt tevens technische ondersteuning aan.

NRG-Office is vanwege interne doorstroom bij onze opdrachtgever op zoek naar een Operationeel Manager Warehouse in omgeving van Utrecht

Lees meer

Teamlead Order Processing – Amsterdam

Ben jij toe aan een uitdagende en leidinggevende rol? Ben jij een gedreven persoon, haal jij energie uit een schakelpositie tussen zowel externe partijen als interne stakeholders en ben jij klantgericht? Solliciteer dan nu op deze uitdagende functie van Teamlead Order Processing!

Lees meer

Supervisor Logistics – Regio Eindhoven

Als Supervisor Logistics ga je leidinggeven aan een team dat bestaat uit 5 Logistic Coordinators. Je begeleidt hen in de werkzaamheden en helpt hen in de projecten die vastlopen.

Lees meer