Supply Chain Planner

Supply Chain Planner – Omgeving Gorinchem

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gorinchem is NRG-Office op zoek naar een verbindende Supply Chain Planner voor een bloeiende organisatie in de food industry.

Lees meer

Customer Service Lead – Omgeving van Utrecht

NRG-Office is voor onze opdrachtgever op zoek naar een Customer Service Lead in omgeving van Utrecht.

Lees meer

Logistiek Planner – Oss

Deze opdrachtgever van NRG-Office is gevestigd in Oss en is de producent van hoogwaardige blikverpakkingen. In het verleden waren dit de geribbelde blikken waar veel groenteconserven in werden verpakt, tegenwoordig produceren ze voornamelijk blikken voor de drankindustrie. In de Benelux zijn ze de grootste op dit gebied. Zo produceren ze voor namen als Coca Cola, Heineken en eigenlijk alle andere Brouwerijen uit de BeNeLux. Dagelijks gaat dit maar liefst om 8 miljoen blikken!

Lees meer
Business Manager

Recruiter op sneakers gezocht! – Zwolle

Weet jij als geen ander een match te maken tussen een kandidaat en een vacature? En wil je die match maken bij één van de tofste bedrijven van Nederland? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij NRG-Office werken professionals op allerlei niveaus met hart voor Supply Chain. En wij werken nèt even iets anders dan de gemiddelde organisatie. Bij ons betekent professionaliteit ‘zijn wie je bent’. En of dat op sneakers is, of in pak, dat maakt niet uit. Als je maar jezelf bent.

Wij werken met veel gedrevenheid voor onze klanten en dat is te merken: we groeien! Begin dit jaar hebben we naast onze vestigingen in Nijmegen en Amsterdam ook een vestiging geopend in Zwolle. Onze mensen zijn ambitieus en iedereen is vastberaden om bij te dragen aan de verdere groei. We willen en moeten nog meer focus aanbrengen op nieuwe collega’s en kandidaten.

Vanuit onze nieuwe locatie in Zwolle werk je samen met jouw collega’s van de andere vestigingen waar inhoudelijk veel recruitment kennis zit en biedt deze rol jou de kans om de rol als Recruiter binnen de vestiging Zwolle verder vorm te geven. Wij geloven niet in managers of persoonlijke kpi’s, maar voelen als team de verantwoordelijkheid om de met elkaar afgesproken (en samen bepaalde) doelstellingen te behalen. Prestatie en plezier in je werk, dat staat bij ons voorop.

Lees meer

Customer Service Representative – Omgeving Breda

Je komt te werken bij een marktleider in industriële verpakkingen en bijbehorende diensten die zo’n 120 fabrieken over de hele wereld heeft. De verpakkingen worden gebruikt voor de chemische, farmaceutische, landbouw en voedselindustrie. Vanuit deze locatie in Nederland werken zo’n 20 collega’s.

Lees meer

Customer Service Representative – Amstelveen

Als Customer Service Representative zet jij alles op alles om klanten goed te bedienen. Door jouw proactieve en gedreven houding maak jij klanten pas echt blij! Is dit iets wat je van nature goed afgaat? NRG-Office is voor onze opdrachtgever Greif in Amstelveen exclusief opzoek naar een Customer Service Representative.

Lees meer
Supply Chain planner

Supply Chain Planner – Etten-Leur

Voor onze groeiende klant Bettinehoeve is NRG-Office op zoek naar een Supply Chain planner

Lees meer
productieplanner

Productieplanner – Regio Eindhoven

Wil jij onderdeel uitmaken van een dynamisch en continue groeiend bedrijf binnen de Food? Dan is de functie van Productieplanner iets voor jou!

Lees meer

Inkoper – Omgeving Utrecht

Onze opdrachtgever is een producent binnen de FMCG. Dit familiebedrijf bestaat al bijna 100 jaar en heeft een zeer gevestigde naam binnen de branche waarin zijn werkzaam zijn. Momenteel zit het bedrijf midden in een professionalisering en daar kan jij als Inkoper een groot aandeel in hebben. Er is nog veel terrein te winnen op het efficiënt maken van de werkprocessen en het verbinden van de verschillende afdelingen. Het bedrijf levert wereldwijd producten en er is dan ook veel contact met de locaties in het buitenland, wat de functie een internationaal karakter geeft.

De inkoopafdeling bestaat uit een Manager Inkoop, een Senior Inkoper, een Administrative Assistant, een Verpakkingsdeskundige en daarnaast jij als Inkoper.

Lees meer

Customer Service medewerker – Wijchen

Voor haar opdrachtgever is NRG-Office op zoek naar een Customer Service medewerker.

Lees meer