Supply Chain Analist – Omgeving Den Bosch

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je veel vrijheid krijgt om in de volle breedte van de Supply Chain te werken aan verbeteringen en analyse vraagstukken? Lees dan verder!

Lees meer

Supervisor Logistics – Regio Eindhoven

Als Supervisor Logistics ga je leidinggeven aan een team wat bestaat uit 5 Logistic Coordinators. Je begeleidt hen in de werkzaamheden en helpt hen in de projecten die vastlopen.

Lees meer

Business manager bij NRG-Office – Amsterdam

Herken je dat? Dat je op de snelweg rijdt en je afvraagt waar die vrachtwagen vandaan komt of naar toe gaat? Of dat je in de supermarkt staat en je afvraagt waar al die producten nou eigenlijk gemaakt worden? Dat je een natuurlijke nieuwsgierigheid hebt naar hoe een organisatie in elkaar steekt en wie er werkt? Dat je dag geslaagd is als je ein-de-lijk met die ene klant om tafel kan na maanden investeren in jullie relatie? Kom dan eens met ons praten over onze vacature van Business Manager!

Lees meer

Productieplanner – Omgeving Gorinchem

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Gorinchem is NRG-Office op zoek naar een verbindende Productieplanner voor een bloeiende organisatie in de food industry.

Lees meer

Productieplanner – Middelharnis

In de functie van Productieplanner ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de logistieke processen door te blijven analyseren en verbeteren. Voel jij je thuis in een productieomgeving en wil je werken in een dynamisch bedrijf? Dan is NRG-Office op zoek naar jou!

Lees meer

Supply Chain Coördinator – Omgeving Utrecht

Onze opdrachtgever, een grote internationale speler actief in de planten en bloemenwereld, is op zoek naar een Supply Chain Coördinator. Interesse? Dan is NRG-Office op zoek naar jou!

Lees meer