NRG-Alumni met
Romie Giebels

"NRG-Office stond altijd achter me en stak veel tijd in persoonlijke ontwikkeling. Het kantoor in Nijmegen voelde als thuiskomen."

Alumni NRG 5

Hoe hebben wij elkaar ontmoet?

In 2018 hebben we elkaar ontmoet. Toentertijd werd ik benaderd door NRG-Office via LinkedIn.

Jouw tijd bij NRG-Office

Je hoogtepunten bij NRG?

Het hoogtepunt van het werken bij NRG-Office waren de Connectavonden op kantoor in Amsterdam en Nijmegen. Met collega’s losten we business cases op, luisterden we naar sprekers, steunden we goede doelen en deelden we onze kennis en ervaring binnen de supply chain. En natuurlijk niet te vergeten: de kerstborrels en wintersport.

Ik heb daarnaast het geluk gehad bij opdrachtgevers gewerkt te hebben, waar ik enorm veel vrijheid had. Dit heb ik ook in mijn huidige baan en ik ga daar heel goed op. Hier kan ik mijn creativiteit in kwijt, mijn brede interesse en mijn ambitie. Deels kan je die vrijheid ook zelf creëren, door de ‘waarom’ vraag te stellen, door goed je oren en ogen open te houden en in de juisten gaten te springen.

Alumni Romie
Alumni NRG 26

Je dieptepunt bij NRG?

Het dieptepunt was, achteraf, een kans voor een gepaste vervolgopdracht bij een opdrachtgever die helaas niet door kon gaan. Gelukkig zorgde NRG-Office ervoor dat ik een andere kans kreeg en een andere opdracht kon vervullen. Het belangrijkste is om dichtbij jezelf te blijven, in jezelf te blijven geloven en stap voor stap de juiste weg in te slaan. Er zijn altijd meerdere wegen die leiden naar Rome.

Je leukste herinnering?

De schitterende dansjes van Joris en Norbert.

Jouw compliment aan NRG?

NRG stond altijd achter me als Supply Chain Specialist en stak veel tijd in persoonlijke ontwikkeling. De boerderij (inmiddels de Sint Annastraat) in Nijmegen voelde als thuiskomen.

Loopbaan Romie Giebels Nieuw

Jouw tijd na NRG-Office

Waarom ben je gestopt met als interimmer in supply chain?

Strategie en projectmanagement vind ik erg leuk. Bij mijn laatste interim opdracht bij Upfield was ik portfolio innovation officer. Daarin leerde ik om tussen marketing en R&D in te staan om producten op de markt te krijgen. De snelheid, de coördinatie en het in aanraking komen met de business van A tot Z is enorm interessant. ASML was me al achterna aan het zitten met een soortgelijke functie. Het zou voor mij dus Upfield of ASML worden. Bij ASML sta ik nu als Product Lifecycle Project Coordinator tussen D&E, de leverancier en in mijn huidige project ook marketing. Ik vind het leuk om midden in de QLTCS (Quality/ Logistics/ Technology/ Costs/ Sustainability) te staan. Ik vind het leuk om me in zaken te verdiepen en om alles bij elkaar te laten komen. Bij een bedrijf wat zo hightech is als ASML werd ik helemaal enthousiast.

Wat leer je nu je vast in dienst bent? En wat heb je meegenomen?

Ik merk dat het heel fijn is om bij meerdere bedrijven binnen te kijken op verschillende afdelingen. Ik ga nu ook nog met regelmaat bij leveranciers op bezoek om werkelijk te kijken en te luisteren. Het geeft de mogelijkheid om met een helikopterview naar het bedrijf te kijken, bedrijven te begrijpen en te benchmarken. Ook geeft het de mogelijkheid om een situatie van meerdere perspectieven te zien en op basis daarvan de juiste prioriteit te kiezen of de juiste beslissing te nemen.

De volgende stappen