ZZP'er Supply Chain (2)

ZZP’er in Supply Chain?

Sluit je aan bij ons supply chain netwerk en dan helpen wij jou bij het vinden van interessante (vervolg)opdrachten.

Specialist in ZZP-bemiddeling

NRG-Office brengt expertise binnen bedrijfsprocessen en creëert resultaat van binnenuit! Sluit je bij ons aan en vergroot jouw netwerk in supply chain. 

ZZP'er Supplychain 6

Match op skills en persoon

Wellicht herkenbaar, je vindt jouw werk leuk, maar iets mist. De match op inhoud is er, maar je vindt toch je draai niet vanwege de cultuur of het bedrijfsproces. Om dat te voorkomen, leren we jou graag eerst kennen. Zo maken we de inschatting op skills & persoon. Snel kennismaken?

Supply Chain ZZP (2)

Uitgebreid netwerk

Van een kleinschalige zadenproducent tot een multinational in zuivel; ons netwerk is divers en uitgebreid. Het proces van grondstof tot eindproduct houdt ons dagelijks bezig. Bij onze opdrachtgevers in de voedsel- en maakindustrie liggen vele vraagstukken. Help jij die als ZZP’er mee oplossen?

Supply Chain ZZP'er

Langetermijnfocus

Help jij mee de voedsel- en maakindustrie naar een hoger niveau te tillen? Zowel met ZZP’ers als met opdrachtgevers en collega’s, geloven wij in langetermijnrelaties. Elkaar één keer van dienst zijn is goed, maar met elkaar in contact blijven is beter. Op die manier stimuleren we kennisdeling, verbinding en focus op expertise.

Sluit je aan bij ons ZZP netwerk!

Word onderdeel van ons netwerk en laat je helpen in jouw zoektocht naar nieuwe supply chain opdrachten. Wij brengen je in contact met de juiste organisaties. Geef via onderstaand formulier jouw wensen aan ons door. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Een greep uit ons netwerk:

NRG Samenwerking 4
NRG Samenwerking 2
NRG Samenwerking 6
NRG Samenwerking 11
NRG Samenwerking 1
NRG Samenwerking 9
NRG Samenwerking 15
NRG Samenwerking 3
NRG Samenwerking 5 (1)
NRG Samenwerking 14 (1)
NRG Samenwerking 16
NRG Samenwerking
NRG Samenwerking 8
NRG Samenwerking 7
NRG Samenwerking 13
NRG Samenwerking 17