Resultaat van
binnenuit

Wave overlay
Footer wave
Beeldmerk

NRG-Office specialist in detachering en recruitment

Onze bedrijfsnaam spreken wij uit als energy, want dat is wat we brengen. Kom je met ons in contact, dan ervaar je direct de toegevoegde waarde van een specialistisch team. 

We zijn nieuwsgierige en deskundige mensen die hun kennis en expertise weten over te dragen en mensen weten te mobiliseren. 

Geschiedenis

Met de vraag ‘Joh, ken jij niet iemand die…?’ begon het NRG-Office balletje te rollen. Via het netwerk groeide de stroom van aanvragen en wisten we nieuwe collega’s aan ons te binden. Met eenzelfde gedrevenheid om processen te verbeteren en mensen én organisaties te verbinden, groeien we nog steeds.

NRG Office (8)

Missie

We helpen onze klanten en onze mensen vooruit door de aanwezigegaps’ voor hen in te vullen. Door echt de organisatie en de persoon te doorgronden kunnen wij helpen vooruitgang te bieden. Variërend van het invullen van een personeelstekort tot het aanvullen van een kennis- of skillstekort of het oplossen van een communicatie-gap.

Alumni 2

Visie

NRG Office 2
NRG Office Nijmegen

Supply Chain Community

Samenwerking staat bij ons centraal. We bieden een omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en uitdagingen aangaat. We hechten veel waarde aan professionele én persoonlijke verbinding. Naast hard werken, maken we ook plezier samen. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich onderdeel voelt van de club.

We vieren behaalde successen samen en werken hard. Dit creëert een plezierige en ondersteunende werkomgeving. Hierdoor ontstaat ook een gevoel van betrokkenheid. Ongeacht op welke locatie we werken, aan welk project we deelnemen, je een interne of externe collega bent, iedereen is onderdeel van NRG-Office. Samen gaan we vooruit!

NRG Office (2)

Het belang van verbinding

Echte vooruitgang begint bij het goed kennen van elkaar. Daarom zoeken we deze verbinding dagelijks op en vinden we het belangrijk om elkaar echt te begrijpen. Onze nieuwsgierigheid naar anderen leidt tot waardevolle gesprekken, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. We stellen de juiste vragen en denken buiten de standaard hokjes, met aandacht voor onze eigen mensen, opdrachtgevers en specialisten.

Naast het werk vinden we het leuk om tijd met elkaar door te brengen. Dit doen we door kennissessie te houden en sportieve uitjes te organiseren. Iedereen is welkom en samen creëren we een omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Door deze verbondenheid komen we samen verder!

Supply Chain Vacatures 2

Kennis van de markt

Werken met en bij ons is niet alleen leuk, maar we hebben ook diepgaande kennis van de markt en haar processen. We gaan direct aan de slag voor resultaat! Investeren in training en opleiding is voor ons essentieel, zodat we voortdurend vooruitgang kunnen boeken.

We delen onze kennis van de markt en benodigde soft skills zowel met opdrachtgevers als intern. We organiseren regelmatig kennissessies en evenementen om elkaar te inspireren en verder te helpen. Door deze aanpak zorgen we ervoor dat iedereen steeds beter wordt en we samen meer bereiken.

Group 21510

275 vakspecialisten binnen twee bedrijven

Samen met ons zusterlabel Yor-in zijn wij totaalleverancier voor de voedsel- en maakindustrie. Waar NRG-Office zich focust op supply chain, is Yor-in specialist binnen quality, operations, techniek, HR, recruitment, IT en finance. Onderling delen we kennis over de arbeidsmarkt, recruitment, detachering en de branche. De persoonlijke manier van werken en hoe wij situaties en mensen doorgronden, ervaar je bij ons én bij Yor-in. We versterken elkaar. Zo vinden we altijd de juiste oplossing voor jouw organisatie en zo helpen we onze collega’s continu vooruit.