Wat is interim?

De functietitel interim, gevolgd door een andere functietitel als Inkoper, heb je ongetwijfeld eens voorbij zien komen. Het voorvoegsel interim geeft aan dat iemand een functie tijdelijk vervult. Diegene treedt meestal in dienst bij een detacheerder en voert vanuit hun tijdelijke projecten bij opdrachtgevers uit. Vaak binnen een specialistisch vakgebied, in het geval van NRG-Office is dat supply chain. Op interimbasis ga je dan aan de slag als interim Supply Chain Specialist.

Wat Is Interim

De voordelen van interim

Voor de groei van jouw team of organisatie

Het opzetten, aanscherpen of controleren van bepaalde zaken vraagt aandacht. Wanneer je een van deze acties lastig binnen je team kan oplossen, biedt een tijdelijke kracht een uitkomst. Bijvoorbeeld omdat iemand die je toevoegt  over specialistische kennis beschikt, waardoor je een proces sneller en efficiënter opzet. Of door periodieke uitval van personeel, vanwege ziekte of zwangerschapsverlof. Door tijdelijke extra capaciteit in te zetten, hoef je in de dagelijkse gang van zaken geen concessies hoeft te doen.

Voor jouw carrière

Als interim professional breng jij jouw kennis in de praktijk bij verschillende opdrachtgevers. Daardoor draai je mee bij diverse organisaties en vul jij jouw rugzak razendsnel met ervaring. Gemiddeld duurt een interimperiode zes tot negen maanden. Waar je de ene keer meedraait in de operatie, implementeer je bij een andere opdracht bijvoorbeeld een nieuwe systeem. Wat het werken als interim supply chain specialist inhoudt? Dat lichten we je graag toe, voor informatie voor overige functies bekijk je Banen Supply Chain.

 

Wat is detachering?

Wat doet een interim Supply Chain Specialist?

Ontdek jouw potentieel

Verdwaald in het overschot aan banen? En weet je nog niet precies in welke supply chain uitdagingen of ontwikkelingen jij je wil verdiepen? Het antwoord, dat kan niemand je geven. Wat wij wél kunnen doen? Je de ruimte geven om het te ontdekken. Gewoon door te doen.

 

Kick-start jouw carrière

Legaal jobhoppen bij één werkgever? Het kan! Wij bieden jou de ultieme kickstart van jouw carrière in de Supply Chain. Het leukste aan deze functie: je krijgt er heel veel gepassioneerde collega’s bij en neemt een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven in de voedselindustrie.