Wat is Detachering?

Een detacheringsbureau is gericht op detachering van kwalitatief goede professionals voor interim opdrachten. Het vraagt om een oplossing op de korte termijn. De opdrachten zijn altijd tijdelijk van aard. Voorafgaand aan de opdracht wordt de duur van het project veelal in maanden afgesproken. Detacheerders focussen zich (meestal) op een specialistische branche of sector. Vanuit NRG-Office focussen wij ons op Supply Chain rollen binnen organisaties in de voedsel- en maakindustrie.

 

Wat Is Detachering (1)

Wat doet een detacheerder?

Een detacheringsbureau heeft interim specialisten in dienst die projectmatig bij externe opdrachtgevers werken. Vaak lossen bedrijven op die manier een tijdelijk personeels- of kennisprobleem op. Dit kan ontstaan doordat er professionals of specialistische kennis nodig is voor interne projecten. Zoals bijvoorbeeld de implementatie van een ERP-systeem. Andere redenen zijn onverwachte drukte door bijvoorbeeld een verhuizing, reorganisatie of uitval van medewerkers door ziekte. Vaak duurt een project gemiddeld zes tot negen maanden.

Wat kan een detacheerder voor mij betekenen?

Als interim supply chain specialist voer je operationele opdrachten of consultancy projecten uit binnen jouw vakgebied. Het bedrijfsproces van een detacheringsbureau is erop gericht kwalitatief goede professionals te leveren voor opdrachten waarbij iemand vlug kan starten. Dat betekent dat je snel leert om te schakelen. Om je daarbij te helpen, enorm jouw kennisniveau op peil te houden, bieden detacheerders vaak veel kennissessies, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, begeleiding, opleidingen en cursussen aan. Doordat je op een opdracht zit, zie je jouw directe collega’s van jouw werkgever niet iedere dag. Vaak doen dit soort organisaties extra hun best om iedereen verbonden te houden. Bijvoorbeeld door kennissessies, borrels en evenementen te organiseren.

Door mee te draaien in divers organisaties, functies en in verschillende (team)samenstellingen ontdek jij leuk vindt.

Welk salaris hoort bij een gedetacheerde professional?

Het salaris van een interim professional wisselt sterk. Vanuit NRG-Office specialiseren we ons in interim Supply Chain Specialisten. Het loon van een startende interim Supply Chain Specialist ligt tussen de €2.700,- en €3.000 bruto per maand. Naarmate je meer ervaring hebt in het werkveld, stijgt het salaris.

Wat Is Detachering (2)

Wanneer je (tijdelijk) versterking zoekt voor jouw team

Over het algemeen haal je met interim professionals gemotiveerde mensen in huis. Zij vinden het leuk om een kop-staart project voor jou op te pakken, zoals de implementatie van een nieuw ERP-systeem. Daarnaast haal je met detachering kennis in huis, want deze professionals draaiden al mee in verschillende bedrijven met een gemiddelde opdrachtduur van zet tot negen maanden. Dat betekent dat je niet alleen een flinke bak aan ervaring binnenhaalt, maar ook mensen die met een frisse blik ergens naar kijken. Naast ervaring, motivatie en die frisse blik weegt ook hun drijfveer om te verbeteren mee in de voordelen.

Benieuwd naar de voorwaarden?

Bekijk de meest gestelde vragen over detachering voor opdrachtgevers.

Ontdek jouw ontwikkelpotentieel

Verdwaald in het overschot aan banen? En weet je nog niet precies in welke supply chain uitdagingen of ontwikkelingen jij je wil verdiepen? Het antwoord, dat kan niemand je geven. Wat wij wél kunnen doen? Je de ruimte geven om het te ontdekken. Gewoon door te doen.

Totaaloplossing voor recruitment

Als recruitmentspecialist verbinden we professionals en organisaties aan elkaar, voor zowel interimrollen als vaste functies. Samen met onze zusterlabels helpen we daarmee onze opdrachtgevers nét dat stapje verder. Binnen ieder een eigen specialist. Welke voordelen dat voor jou oplevert?

Blijf op de hoogte