Werken bij NRG-Office

Stap in de wereld van de Supply Chain als interim professional. Doe in korte tijd veel ervaring op bij verschillende bedrijven mét de zekerheid van een vaste baan.

NRG-Office
Werken bij NRG-Office

De voordelen van NRG-Office voor jou

Expertise

Kennisdeling

Ontwikkeling

Je gaat uitdagende operationele opdrachten doen bij allerlei gave (internationale) Food & Industry organisaties zoals Heineken, Arla, Nutricia, Refresco, JDE en PepsiCo. Dit doe je terwijl je weet dat je altijd kunt terugvallen op jouw thuisbasis: onze twee kantoren in Nijmegen en Amsterdam. Hier vandaan word je gefaciliteerd in je werk en hier staat altijd een warme koffie of een koud biertje voor je klaar. Naast het ‘gewone’ werken, stippelen we samen met jou jouw loopbaan uit en faciliteren wij coaching, cursussen en opleidingen om jouw ambitie waar te maken. 

Je komt te werken met een jonge en ambitieuze club professionals/experts die allemaal hetzelfde doel hebben: het maximale uit de Supply Chain halen. Dit doe je op de opdracht waar je op dat moment zit, maar dit doe je ook samen. Door kennissessies, workshops, opleidingen en informele evenementen leer jij jouw collega's beter kennen en weet jij precies waar jij moet zijn als je bepaalde vragen hebt. Dit kunnen vragen zijn over je werkzaamheden, maar ook vragen over je ontwikkeling, toekomst enzovoort. 

Eind juni organiseert NRG-Office een netwerkborrel voor 15 studenten en vijf van onze opdrachtgevers. Hoe het er precies uit gaat ziet houden we nog even geheim. Zodra je je aanmeldt, krijg je meer informatie in je mailbox.


✔ een borrel met werkgevers uit de industrie;

✔ een inkijk in de agenda's van professionals (zowel startend als managers);

✔ maak kennis met organisaties waar jij te werk kan gaan.


Let op: er zijn vijftien plekken beschikbaar, dus inschrijven is géén zekerheid van deelname.

Netwerkborrel bij NRG-Office

27 juni 2019

Wat jouw toekomstige collega's vinden

''Als Supply Chain Professional haal ik mijn eNeRGy vooral uit het verbinden met mensen, zowel intern als extern. Binnen onze organisatie zit een veelzijdigheid aan kennis en ervaring verscholen. Daarom heb ik gezamenlijk met een groepje collega’s het initiatief NRG-Connect opgezet. Dit platform biedt de mogelijkheid om met collega’s te sparren over Supply Chain gerelateerde vraagstukken, gebaseerd op casussen vanuit onze klanten. Met dit platform beschikken onze Professionals over een grote achterban aan kennis en ervaring. Hier hebben zowel onze Professionals als onze klanten veel profijt van!''

''Ik ben inmiddels al 3 jaar een enthousiaste NRG Officer en mede-organisator van de NRG Officerdagen. De Officerdagen zijn twee vrijdagen in de maand waar we op het kantoor van NRG-Office werken met een aantal mede-officers. Op zo’n officerdag werk je aan je eigen opdracht EN heb je tijd om met andere collega’s kennis te delen en te verkrijgen. Bijvoorbeeld over een S&OP proces, Supply Planning, Material Planning, KPI’s, Lean of wat dacht je van een simpele manier om data in Excel overzichtelijk te krijgen? Je kan zelf een casus inbrengen of anderen helpen met hun vragen; zo blijven we samen onszelf continu verbeteren!''

Veelal ervaring bij één organisatie

Vooraf uitgestippeld pad

Gekaderde begeleiding

Starten met consultancy

Carrière gericht op management

Zekerheid van vaste baan

Traineeship

Interim versus traineeship

Interim werk

Ervaring bij meerdere organisaties

Geen vooraf vastgesteld pad

✔ Persoonlijke begeleiding waar nodig

Mogelijkheid tot specialisatie
Vrij te besteden opleidingsbudget

Zekerheid van vaste baan

Vacatures bij ons op kantoor

Business manager

Recruiter

Resource Manager

Omdat we groeien, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega's voor onze teams in Nijmegen en Amsterdam. Help jij mee NRG-Office nog beter op de kaart te zetten? Staat een vacature momenteel niet open? Leg dan alvast contact met ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.