Werken bij NRG-Office

Stap in de wereld van de Supply Chain als interim professional. Doe in korte tijd veel ervaring op bij verschillende bedrijven mét de zekerheid van een vaste baan


NRG-Office
Werken bij NRG-Office

De voordelen van NRG-Office voor jou

Expertise

Kennisdeling

Ontwikkeling

Je gaat uitdagende operationele opdrachten doen bij allerlei gave (internationale) Food & Industry organisaties zoals Heineken, Arla, Nutricia, Refresco, JDE en PepsiCo. Dit doe je terwijl je weet dat je altijd kunt terugvallen op jouw thuisbasis: onze twee kantoren in Nijmegen en Amsterdam. Hier vandaan word je begeleid in je werk en hier staat altijd een warme koffie of een koud biertje voor je klaar. Naast het ‘gewone’ werken, stippel je samen met een Resource Manager jouw loopbaan uit en faciliteren wij coaching, cursussen en opleidingen om jouw ambitie waar te maken. 

Je komt te werken met een jonge en ambitieuze club professionals die allemaal hetzelfde doel hebben: het maximale uit Supply Chain halen. Dit doe je op de opdracht waar je op dat moment zit en samen met je NRG-collega's. Door kennissessies, workshops, opleidingen en informele evenementen wordt onderlinge kennis gedeeld en investeren we in de relatie met elkaar. Daarnaast weet jij waar je moet zijn als je vragen hebt. Dit kunnen vragen zijn over je werkzaamheden, maar ook vragen over je ontwikkeling, toekomst en alles waar je maar tegenaan loopt. 

Zit jij in de eindfase van jouw studie in de richting van Supply Chain? Stap in de wereld van de Supply Chain en ervaar hoe het is om straks te werken in dit mooie vakgebied!


✔ een geheel verzorgde dag met alles erop en eraan

✔ meelopen in de praktijk

✔ bezoek van gave productielocaties

✔ ontmoet professionals die vorig jaar nog in de studiebanken zaten

✔ praktijkcase maken van een opdracht van een van onze professionals

✔ maak kennis met het interim werk

Meeloopdag bij NRG-Office

juni 2020

Wat vinden jouw toekomstige collega's

MTO onder 91 collega's 

''Als Supply Chain Professional haal ik mijn eNeRGy vooral uit het verbinden met mensen, zowel intern als extern. Binnen onze organisatie zit een veelzijdigheid aan kennis en ervaring verscholen. Daarom heb ik gezamenlijk met een groepje collega’s het initiatief NRG-Connect opgezet. Dit platform biedt de mogelijkheid om met collega’s te sparren over Supply Chain gerelateerde vraagstukken, gebaseerd op casussen vanuit onze klanten. Met dit platform beschikken onze professionals over een grote achterban aan kennis en ervaring. Hier hebben zowel onze Professionals als onze klanten veel profijt van!''

Uit een onafhankelijk medewerkerstevredenheidsonderzoek is gebleken dat 95% van onze collega's trots is om voor ons te werken. 86% is tevreden over het arbeidsvoorwaardenpakket en 86% is eveneens tevreden met de onderlinge samenwerking. De activiteiten die gericht zijn op kennisdeling worden beoordeeld met een 7.5 en de activiteiten die gericht zijn op 'fun' met een 8.5. De algemene tevredenheid over het werken bij NRG-Office komt uit op een 8. De voornaamste redenen? De sfeer, het netwerk, jonge collega's, gezellige uitjes en de diversiteit aan opdrachten!

 Veelal ervaring bij één organisatie 

Vooraf uitgestippeld pad

 Gekaderde begeleiding
Starten met consultancy

 Carrière gericht op management

Zekerheid van vaste baan

Traineeship

Interim versus traineeship

Interim werk

Ervaring bij verschillende organisaties

Geen vooraf vastgesteld pad

Persoonlijke begeleiding

 Starten in de operatie
 Ontdekken waar je kracht ligt

Zekerheid van vaste baan

Vacatures bij ons op kantoor

Business manager 

Recruiter

Resource Manager

Omdat we groeien, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega's voor onze teams in Nijmegen, Amsterdam en Zwolle. Help jij mee NRG-Office nog beter op de kaart te zetten? Staat een vacature momenteel niet open? Leg dan alvast contact met ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.