Werken bij NRG-Office

Stap in de wereld van de Supply Chain als interim professional. Doe in korte tijd veel ervaring op bij verschillende bedrijven mét de zekerheid van een vaste baan.

NRG-Office
Werken bij NRG-Office

De voordelen van NRG-Office voor jou

Expertise

Kennisdeling

Ontwikkeling

Je gaat uitdagende operationele opdrachten doen bij allerlei gave (internationale) Food & Industry organisaties zoals Heineken, Arla, Nutricia, Refresco, JDE en PepsiCo. Dit doe je terwijl je weet dat je altijd kunt terugvallen op jouw thuisbasis: onze twee kantoren in Nijmegen en Amsterdam. Hier vandaan word je gefaciliteerd in je werk en hier staat altijd een warme koffie of een koud biertje voor je klaar. Naast het ‘gewone’ werken, stippelen we samen met jou jouw loopbaan uit en faciliteren wij coaching, cursussen en opleidingen om jouw ambitie waar te maken. 

Je komt te werken met een jonge en ambitieuze club professionals/experts die allemaal hetzelfde doel hebben: het maximale uit de Supply Chain halen. Dit doe je op de opdracht waar je op dat moment zit, maar dit doe je ook samen. Door kennissessies, workshops, opleidingen en informele evenementen leer jij jouw collega's beter kennen en weet jij precies waar jij moet zijn als je bepaalde vragen hebt. Dit kunnen vragen zijn over je werkzaamheden, maar ook vragen over je ontwikkeling, toekomst enzovoort. 

Zit jij in de eindfase van jouw studie in de richting van Supply Chain? Stap in de wereld van de Supply Chain en ervaar hoe het is om straks te werken in dit mooie vakgebied!


✔ een geheel verzorgde dag met alles erop en eraan

✔ meelopen in de praktijk

✔ bezoek van gave productielocaties

✔ ontmoet professionals die vorig jaar nog in de studiebanken zaten

✔ praktijkcase maken van een opdracht van een van onze professionals

✔ maak kennis met het interim werk

Meeloopdag bij NRG-Office

februari 2020

Wat jouw toekomstige collega's vinden

MTO onder 91 collega's 

''Als Supply Chain Professional haal ik mijn eNeRGy vooral uit het verbinden met mensen, zowel intern als extern. Binnen onze organisatie zit een veelzijdigheid aan kennis en ervaring verscholen. Daarom heb ik gezamenlijk met een groepje collega’s het initiatief NRG-Connect opgezet. Dit platform biedt de mogelijkheid om met collega’s te sparren over Supply Chain gerelateerde vraagstukken, gebaseerd op casussen vanuit onze klanten. Met dit platform beschikken onze Professionals over een grote achterban aan kennis en ervaring. Hier hebben zowel onze Professionals als onze klanten veel profijt van!''

Uit een onafhankelijk medewerkerstevredenheidsonderzoek is gebleken dat 95% van onze collega's trots is om voor ons te werken. 86% is tevreden over het arbeidsvoorwaardenpakket en 86% is eveneens tevreden met de onderlinge samenwerking. De activiteiten die gericht zijn op kennisdeling worden beoordeeld met een 7.5 en de activiteiten die gericht zijn op 'fun' met een 8.5. De algemene tevredenheid over het werken bij NRG-Office komt uit op een 8. De voornaamste redenen? De sfeer, het netwerk, jonge collega's, gezellige uitjes en de diversiteit aan opdrachten!

Veelal ervaring bij één organisatie

Vooraf uitgestippeld pad

Gekaderde begeleiding

Starten met consultancy

Carrière gericht op management

Zekerheid van vaste baan

Traineeship

Interim versus traineeship

Interim werk

Ervaring bij meerdere organisaties

Geen vooraf vastgesteld pad

✔ Persoonlijke begeleiding waar nodig

Mogelijkheid tot specialisatie
Vrij te besteden opleidingsbudget

Zekerheid van vaste baan

Vacatures bij ons op kantoor

Business manager

Recruiter

Resource Manager

Omdat we groeien, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega's voor onze teams in Nijmegen en Amsterdam. Help jij mee NRG-Office nog beter op de kaart te zetten? Staat een vacature momenteel niet open? Leg dan alvast contact met ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.